Συγκλονίζει ο Μιχαΐλοβιτς: Έκλαψα πολύ, η γυναίκα μου έχει μεγαλύτερα... καρύδια από μένα

featured image

Τη μεγάλη μάχη με τη λευχαιμία δίνει ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, με τον Σέρβο προπονητή να συγκλονίζει με τα λόγια του στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής της Μπολόνια υποβλήθηκε σε τρία διαφορετικά στάδια χημειοθεραπειών και τέσσερις μήνες μετά επιστρέφει για να στείλει το μήνυμά του.

«Την τελευταία φορά που βρέθηκα μπροστά σας σε συνέντευξη Τύπου ήταν για να σας ανακοινώσω την αρρώστια...» είπε ο 50χρονος κόουτς και συνέχισε: «Θα ήθελα να πως σε όλους όσοι δίνουν τη δική τους μάχη, να μην αισθάνονται πιο αδύναμοι από εμένα. Πρέπει ν" αντιμετωπίζουν την αρρώστια στα ίσια. Δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο πρέπει να ντρέπεται κάποιος. Το μοναδικό που δεν πρέπει να χάσει ποτέ, είναι η θέληση για ζωή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς και τις ομάδες για τα μηνύματά τους, τα συνθήματα, τα πανό...

Η αλήθεια είναι ότι έκλαψα πολύ. Πέρασαν πολύ δύσκολοι μήνες και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γιατρούς και τις νοσοκόμες που με φρόντισαν. Ήταν οι φύλακες άγγελοί μου. Δεν θα τα είχα καταφέρει δίχως εκείνους. Θα τους είμαι αιώνια ευγνώμων...

Θα ήθελα όμως πάνω απ" όλα να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου που απέδειξε ότι έχει... μεγαλύτερα “καρύδια” από εμένα. Δεν αισθάνομαι ήρωας. Είμαι απλά ένας άνθρωπος όπως όλοι οι υπόλοιποι...».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Από το Blogger.