Ο σπαρακτικός απολογισμός της Καίτης Φίνου για το 2019: Γιατί θέλησε η μοίρα να μείνω μόνη

featured image

Λίγες ώρες πριν την εκπνοή του 2019, η Καίτη Φίνου θέλησε να κάνει τον απολογισμό της χρονιάς που φεύγει και μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Στο μήνυμα της αναφερόταν στους θανάτους των αδερφών της και τα λόγια της ήταν σπαρακτικό.

«Να κάνω απολογισμό 2019; πως να τον κάνω αφού ήταν η…..συνέχεια του 2018…..

Πόσο άσχημα νοιώθω που ο απολογισμός μου μόνο πόνο είχε….χρονιάρες μέρες…..Όλοι γράφετε κάτι όμορφο ή λιγότερο όμορφο κι εγώ δεν έχω κάτι χαρούμενο να αναφέρω (Εκτός από την δική μου υγεία). Σ’ένα χρόνο κι ένα μήνα έχασα τα «πάντα». Ακόμα δεν ξέρω πώς θα συνεχιστεί-για όσο- η ζωή μου.

Μαίρη μου,Μαριώ μου έφυγες τόσο ξαφνικά, τόσο γρήγορα, που ακόμη δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Από σένα κατάλαβα πως τίποτα δεν είναι δεδομένο στην ζωή. Όμως υπήρχε η μικρή μας που γνωρίζαμε καλά πως η μάχη με τον καρκίνο ήταν άνιση. Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία. Και η κατάστασή της ήταν τόσο άσχημη που δεν άφηνε χρόνο να σε….θρηνήσουμε….. Δεν άντεξε όμως έφυγε κι αυτή….ήρθε να σε βρει. Τώρα είστε όλοι μαζί εκεί πάνω.

Κι εγω; Γιατί θέλησε η μοίρα να μείνω μόνη….πίστευα πως θα περνούσαμε την ζωή μας ως τα βαθιά γεραματα,θα συζητούσαμε στα γεράματα και θα αναπολουσαμε τις χαζομάρες που κάναμε στα νιάτα μας. Αλλά σχέδια είχε η ζωή……

2018 και 2019 σας Ευχαριστώ που είμαι όρθια, αρτιμελής,με σώας τας φρένας. Ευχαριστώ για τον κόσμο που μου συμπαραστέκεται στις δύσκολες στιγμές μου,ευχαριστώ τους λίγους και καλούς φίλους που υπάρχουν στην ζωή μου.

2018 και 2019 ευχαριστώ που έχω σπίτι και μένω,που έχω αγάπη γύρω μου και δίπλα μου. 2018 και 2019 σ’ευχαριστώ και για πολλά άλλα που μου πρόσφερες μέσα στον πόνο μου….Όμως 2018 και 2019 σας παρακαλώ μην αφήσετε άλλον άνθρωπο να πονέσει να κλάψει γι απώλεια δικού του προσώπου. 2020 Έλα κι απαλυνε την ψυχη όσων πονούν,όσων δοκιμάζονται….2020 περιμένουμε χαμόγελα, αγάπη, υγεία, ηρεμία, δύναμη,δημιουργικότητα, ευημερία… Καλή χρονιά φίλοι μου» έγραψε η Καίτη Φίνου.


 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Να κάνω απολογισμό 2019; πως να τον κάνω αφού ήταν η…..συνέχεια του 2018….. Πόσο άσχημα νοιώθω που ο απολογισμός μου μόνο πόνο είχε….χρονιάρες μέρες…..Όλοι γράφετε κάτι όμορφο ή λιγότερο όμορφο κι εγώ δεν έχω κάτι χαρούμενο να αναφερω(Εκτός από την δική μου υγεία). Σ»ένα χρόνο κι ένα μήνα έχασα τα «παντα». Ακόμα δεν ξέρω πώς θα συνεχιστεί-για όσο- η ζωή μου. Μαίρη μου,Μαριώ μου έφυγες τόσο ξαφνικά, τόσο γρήγορα, που ακόμη δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Από σένα κατάλαβα πως τίποτα δεν είναι δεδομένο στην ζωή. Όμως υπήρχε η μικρή μας που γνωρίζαμε καλά πως η μάχη με τον καρκίνο ήταν άνιση. Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία. Και η κατάστασή της ήταν τόσο άσχημη που δεν άφηνε χρόνο να σε….θρηνήσουμε….. Δεν άντεξε όμως έφυγε κι αυτή….ήρθε να σε βρει. Τώρα είστε όλοι μαζί εκεί πάνω. Κι εγω; Γιατί θέλησε η μοίρα να μείνω μόνη….πίστευα πως θα περνούσαμε την ζωή μας ως τα βαθιά γεραματα,θα συζητούσαμε στα γεράματα και θα αναπολουσαμε τις χαζομάρες που κάναμε στα νιάτα μας. Αλλά σχέδια είχε η ζωή…… 2018 και 2019 σας Ευχαριστώ που είμαι όρθια, αρτιμελής,με σώας τας φρένας. Ευχαριστώ για τον κόσμο που μου συμπαραστέκεται στις δύσκολες στιγμές μου,ευχαριστώ τους λίγους και καλούς φίλους που υπάρχουν στην ζωή μου. 2018 και 2019 ευχαριστώ που έχω σπίτι και μένω,που έχω αγάπη γύρω μου και δίπλα μου. 2018 και 2019 σ»ευχαριστώ και για πολλά άλλα που μου πρόσφερες μέσα στον πόνο μου….Όμως 2018 και 2019 σας παρακαλώ μην αφήσετε άλλον άνθρωπο να πονέσει να κλάψει γι απώλεια δικού του προσώπου. 2020 Έλα κι απαλυνε την ψυχη όσων πονούν,όσων δοκιμάζονται….2020 περιμένουμε χαμόγελα, αγάπη, υγεία, ηρεμία, δύναμη,δημιουργικότητα, ευημερία…..???????????? Καλή χρονιά φίλοι μου❤????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kaitifinou????♑???????? (@kaitifinou) στις 31 Δεκ, 2019 στις 6:53 πμ PST

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.