«Θα πρέπει να ανασκευάσει η Έλενα Ακρίτα για τον Μάρκο Σεφερλή»

featured image

Με θερμά λόγια, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι Yes» για τον συνάδελφο του Μάρκο Σεφερλή, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Έλενα Ακρίτα και τον Μάρκο Σεφερλή και εξέφρασε την άποψη του.

«Θέλω να πάει πάρα πολύ καλά αυτή η δουλειά. Νιώθω πως η, κατά τα άλλα πάρα πολύ αξιόλογη, Έλενα Ακρίτα που έχει κάνει μια επίθεση στον Μάρκο, αν έρθει να δει την παράσταση που είναι παραγωγή του Σεφερλή, θα πρέπει να ανασκευάσει όλο αυτό που έχει γράψει. Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο αυτή η επίθεση ήταν λάθος. Για άλλα που γράφει υποκλίνομαι» είπε αναφερόμενος στη παράσταση «Αλίμονο στους νέους» όπου πρωταγωνιστεί και την παραγωγή της οποίας έχει αναλάβει ο Μάρκος Σεφερλής.


Ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε και στην απουσία του από την τηλεόραση: «Πιστεύω ακράδαντα πως η τηλεόραση χάνει που δεν είμαι σε αυτήν» είπε και πρόσθεσε: «Όταν τόσος κόσμος με σταματάει κάθε μέρα και με ρωτάει γιατί δεν είμαι σε κάποιο σίριαλ. Μας θεωρούν λίγο ξεπερασμένους. Έχω κάνει περίπου 150 σίριαλ, από μικρό ρόλο μέχρι πρώτο αλλά τα τελευταία χρόνια καθόλου».

Δεν έλειψε και η αποκάλυψη όμως… «Τώρα, βέβαια, έχω μία πολύ ευχάριστη πρόταση από έναν καλό μου φίλο που κάνει επανάληψη ενός σίριαλ και θα εμφανιστώ στην τηλεόραση. Αλλά δεν θα το πω τώρα, είναι έκπληξη» κατέληξε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.