Super League 1: Οι ομάδες θέλουν να γίνει κανονικά το πρωτάθλημα

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 16:00 της Δευτέρας (30/01) το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, με τους συλλόγους να εκφράζουν ομόφωνα την επιθυμία τους να διεξαχθεί κανονικά η αγωνιστική, έπειτα από το κώλυμα που δήλωσαν διαιτητές και βοηθοί μέχρι τις 17 Ιανουαρίου, με αποτέλεσμα το πρωτάθλημα της Α» κατηγορίας, αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας να βρίσκονται… στον αέρα.

Η στάση αυτή από την πλευρά των ΠΑΕ της Super League 1 θεωρείται -και είναι- αναμενόμενη, ενώ έλαβαν την απόφαση να συσταθεί μια επιτροπή που θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την ΚΕΔ.


Όσον αφορά τις μηνύσεις προς τους διαιτητές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr, ο ΝΠΣ Βόλος ενημέρωσε πως δεν έχουν γίνει από τη δική του πλευρά, αλλά από εκείνη του Αχιλλέα Μπέου, ενώ η ΑΕΛ τόνιζε πως δεν προτίθεται να τις αποσύρει. Από τη μεριά του, ο Ολυμπιακός (παρότι δεν είχε εκπρόσωπο στο Δ.Σ.) μετέφερε ότι οι μηνύσεις δεν έχουν γίνει από την ΠΑΕ, αλλά από τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Υπενθυμίζεται ότι, από το Δ.Σ. απουσίαζαν Ολυμπιακός και Λαμία, με τους «ερυθρόλευκους» να σημειώνουν ότι δεν πρόκειται να κάνουν καμία άλλη κουβέντα, εάν δεν γίνουν ριζικές αλλαγές σε ΕΠΟ και στη διαιτησία.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.