Μητέρα γέννησε δίδυμα το ένα με σύνδρομο down και το άλλο χωρίς και η περίπτωσή της είναι μία στο εκατομμύριο

featured image

Μια στο εκατομμύριο – Αληθινή ιστορία: Πρόκειται για αξιολάτρευτα δίδυμα. Δίδυμα παιδιά, τα οποία γεννήθηκαν, το ένα με σύνδρομο Down και το άλλο χωρίς σύνδρομο Down. Οι γονείς των παιδιών είναι οι Nicola και Todd Bailey, οι οποίοι είναι περήφανοι. Οι ίδιοι δεν είχαν γνώση πως η κόρη τους, Harper, είχε γενετική διαταραχή έως ότου να γεννηθεί.

Η Harper γεννήθηκε 38 λεπτά πριν από τη γέννηση της δίδυμης αδερφής της. Εκείνη, ονομάζεται, Quinn και δεν πάσχει από σύνδρομο Down. Οι ιατροί είπαν στη μητέρα τους πως λυπούνται, πως δεν πάσχει από το σύνδρομο Down.

Μια στο εκατομμύριο – Αληθινή ιστορία: Τι ανέφερε, η μητέρα των δίδυμων παιδιών, Nicola, μετά από την ενημέρωση των γιατρών

«Δεν βλέπω την Harper να διαφέρει από τα άλλα μου παιδιά και δεν θα την άλλαζα για κανέναν λόγο» ανέφερε αρχικά, η ευτυχισμένη μητέρα. Στη συνέχεια, η μητέρα των δίδυμων παιδιών, Harper και Quinn, η Nicola, είπε χαρακτηριστικά «Η Χάρπερ είναι τέλεια δεν θα την άλλαζα, το μικρό της χαμόγελο φωτίζει το δωμάτιο και έτσι πρέπει να είναι».

Μια στο εκατομμύριο – Αληθινή ιστορία: Ακολουθούν τρεις φωτογραφίες από τα δίδυμα παιδιά των Nivola και Todd Bailey


Μια στο εκατομμύριο – Αληθινή ιστορία: Η τελευταία φωτογραφία από τα δίδυμα παιδιά των Nivola και Todd Bailey

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.