Ελένη Βιτάλη: Η πρώτη φορά που τραγούδησα ήταν σε πανηγύρι στα 14 μου

featured image

Για τα πρώτα βήματά της στο τραγούδι μίλησε η Ελένη Βιτάλη. Αποκάλυψε πως την πρώτη φορά που τραγούδησε ήταν σε πανηγύρι όταν ήταν ακόμη ανήλικη ενώ όπως επεσήμανε εάν γύριζε τον χρόνο πίσω μάλλον δεν θα άλλαζε τίποτα.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 η Ελένη Βιτάλη αναφερόμενη στο ξεκίνημά της είπε: «Η πρώτη φορά που τραγούδησα ήταν σε ένα χωριό προς την Κόρινθο, στο Σοφικό, στα 14 μου σε ένα πανηγύρι. Πήγαμε στο χωριό και πέθανε ο παπάς». Επεσήμανε πως είναι ευχαριστημένη από τη ζωή που της δόθηκε και είπε: «Αν γύριζα τον χρόνο, μάλλον δεν θα άλλαζα τίποτα».


Επίσης αναφέρθηκε στη νέα γενιά τραγουδιστών και παραδέχθηκε πως ακούει νέες φωνές και χαμογελάει. «Ακούω ραδιόφωνο, το αφήνω να παίζει και ακούω νέες φωνές. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι ένα κορίτσι που είναι η ίδια ήθος, χωρίς να ταπεινολογεί» είπε.

Μίλησε τέλος με τρυφερά λόγια για τον Δημήτρη Μπάση με τον οποίο και συνεργάζεται για πρώτη φορά αυτή την περίοδο. «Θέλαμε πολλά χρόνια, τουλάχιστον επτά να συνεργαστούμε. Είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή, δεν είναι δογματικός και κάθετος» είπε η τραγουδίστρια.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.