Το κοριτσάκι από το «Τατουάζ» έγινε 6 ετών και η μαμά της δημοσίευσε τις πιο υπέροχες φωτογραφίες της κόρης της

featured image

Τζουλιάνα Κλεάνθους: Η μικρή Τζουλιάνα επέστρεψε στην τηλεόραση. Αυτό, έγινε με τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «8 λέξεις». Πρόκειται για τη μικρή ηθοποιό, η οποία είχε εντυπωσιάσει με την παρουσία της στην επίσης τηλεοπτική σειρά «Τατουάζ».

Η ίδια υποδύεται ένα κοριτσάκι, του οποίου, η μαμά, δεν κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο. Έτσι, η Ναυσικά (σ.σ. Πέμη Ζούνη) θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να κρατήσει τη μικρή κοντά της. Εξαιτίας της εξέλιξης της πλοκής, η μικρή απέκτησε πλέον την άνεσή της με τους ηθοποιούς και τους τεχνικούς. Μάλιστα, αυτό ήταν διακριτό κι από την ερμηνεία του ρόλου της.

Ποιος είναι εκείνος, ο οποίος δεν θυμάται τη φράση «Αγαπούλα»; Η Τζουλιάνα Κλεάνθους πριν λίγο καιρό έγινε 6 ετών. Μάλιστα, η μητέρα της, Μαρία Κωνσταντίνου, ευχήθηκε μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram ένα κολάζ από φωτογραφίες της. Σε αυτό, το κολάζ του Instagram, έγραψε:

«#6Χρόνια πολλά μωρό μου. Πώς περνούν τα χρόνια?! Κιόλας 6, και σαν να ‘ταν χθες.Να μας ζήσεις καρδούλα μου και να σε χαιρόμαστε ζωή μου. Σου εύχομαι να είσαι πάντα υγιέστατη, ευτυχισμένη και τυχερή. Να περιτριγυρίζεσαι μόνο από ανθρώπους που σε αγαπούν και σε κάνουν χαρούμενη, και τα μόνο δάκρυα που θα τρέχουν στο προσωπάκι σου, να είναι δάκρυα χαράς ψυχή μου. Σ’ αγαπώ πάααααρα πολύ και όσο περνά από το χέρι μου θα προσπαθώ για το καλύτερο ζωή μου.Και για εσένα, αλλά και για την αδερφή σου».


Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.