Κληρώνει για ΑΕΚ και Περιστέρι στο Basketball Champions League

featured image

ΑΕΚ και Περιστέρι μαθαίνουν σήμερα (18/2, 12:00) τους αντιπάλους τους στη φάση των «16» του Basketball Champions League, στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη. Ποιοι οι πιθανοί αντίπαλοι.

Η κυπελλούχος Ελλάδας θα μπει στο γκρουπ των ισχυρών από τη στιγμή που τερμάτισε στην δεύτερη θέση του ομίλου της, ενώ αντίθετα, το έργο του Περιστερίου winmasters θα είναι πολύ πιο δύσκολο καθώς θα έχει το μειονέκτημα της έδρας ως τέταρτο στον όμιλό του.

Συγκεκριμένα οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ θα είναι: Η Οστάνδη (Βέλγιο), η Νίζνι (Ρωσία) και η Βόννη (Γερμανία).

Αντίστοιχα οι πιθανοί αντίπαλοι του Περιστερίου  θα είναι: Η Τουρκ Τέλεκομ (Τουρκία), η Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ) και η Σαραγόσα (Ισπανία).


Η πρόκριση για τα προημιτελικά θα κριθεί σε σειρά αγώνων best of three και νικήτρια θα είναι η ομάδα που συμπληρώσει πρώτη δύο νίκες. Η ΑΕΚ θα ξεκινήσει τα ματς από το ΟΑΚΑ ώστε σε περίπτωση που χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι, να επιστρέψει η σειρά στην Αθήνα. Αντίθετα, το Περιστέρι θα δώσει το πρώτο ματς εκτός έδρας με στόχο ένα μεγάλο «διπλό» ενόψει του β» αγώνα στο «Ανδρέας Παπανδρέου». Εάν και εφόσον χρειαστεί τρίτο ματς, η ομάδα των δυτικών προαστίων θα αναγκαστεί να το δώσει μακριά από την έδρα του.

Οι ομάδες που έχουν προκριθεί στους «16»:

Α» Όμιλος: Τουρκ Τέλεκομ, Σάσαρι, Οστάνδη, Λιετκαμπέλις
Β» Όμιλος: Χάποελ Ιερουσαλήμ, ΑΕΚ, Μπούργος, Μπαντίρμα
Γ» Όμιλος: Νίμπουρκ, Τενερίφη, Νίζνι Νόβγκοροντ, Περιστέρι
Δ» Όμιλος: Σαραγόσα, Ντιζόν, Βόννη, Μπεσίκτας

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.