Μάρθα Καραγιάννη: Ο λόγος που μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και τα νεότερα για την υγεία της

featured image

Μάρθα Καραγιάννη – Χρήσιμες πληροφορίες: Η γνωστή ηθοποιός πραγματοποίησε εισαγωγή στο νοσοκομείο πριν από λίγο καιρό. Η ίδια ένιωσε έντονη κόπωση, η οποία συνδυάστηκε, με τον υψηλό πυρετό και τους πόνους στην κοιλιακή χώρα. Το αποτέλεσμα ήταν να κριθεί απαραίτητη, η άμεση μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Από εκεί και πέρα, λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της έδωσε, ο δημοσιογράφος, Νίκος Νικόλιζας. Μάλιστα, στην ανάρτηση του αναφέρει χαρακτηριστικά πως η κατάσταση της έχει βελτιωθεί.

Χρήσιμες πληροφορίες: Η λεζάντα από την ανάρτηση του δημοσιογράφου, Νίκου Νικόλιζα, στο Facebook για την κατάσταση της υγείας, της Μάρθα Καραγιάννη

Επειδή υπάρχει έντονη ανησυχία για την υγεία της σπουδαίας μας Μάρθας Καραγιάννη, επικοινώνησε μαζί μου ο γιατρός και κολλητός φίλος της Μαρθουλας και της Ντόρας, Δημήτρης Σούρας και μου μετέφερε τα εξής: ” η Μάρθα ένιωσε έντονη κόπωση πριν λίγες ημέρες, ανέβασε πυρετό και είχε πόνους στην κοιλιακή χώρα. Εισήχθη σε ιδιωτική κλινική όπου της παρέχονται όσα χρειάζεται. Παίρνει φαρμακευτική αγωγή και θα παραμείνει μερικές ακόμα μέρες στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας της είναι πολύ καλύτερη από την ημέρα που εισήχθη στο νοσοκομείο”.
Στο πλευρό της συνεχώς ο φύλακας άγγελος της ΝΤΟΡΑ ΔΟΥΜΑ και ο γιατρός της ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΡΑΣ.
Οι προσευχές όλης της Ελλάδας, κοντά σου Μαρθουλα!

Χρήσιμες πληροφορίες: Η φωτογραφία από την ανάρτηση του δημοσιογράφου, Νίκου Νικόλιζα, στο Facebook για την κατάσταση της υγείας, της Μάρθα Καραγιάννη


Αγωνία για την Μάρθα Καραγιάννη – «Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον, πάμε καλά» Τι έγραψε στο Facebook η καλή φίλη της ηθοποιού, Ντόρα Ντούμα

Αγωνία για την ηθοποιό Μάρθα Καραγιάννη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αγαπημένη ηθοποιός νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική το τελευταίο διάστημα.

Η καλή φίλη της ηθοποιού, Ντόρα Ντούμα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook το πρωί της Δευτέρας, ανέφερε ότι η υγεία της ηθοποιού πάει καλύτερα.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την αγαπημένη Μάρθα Καραγιάννη. Πάμε καλά. Θερμή παράκληση μην μου στέλνετε μηνύματα δεν μπορώ να απαντώ. Ευχαριστώ», έγραψε η Ντόρα Ντούμα.

Η φίλη της ηθοποιού δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες. Οι διαδικτυακοί φίλοι της, στα σχόλιά τους κάτω από την ανάρτηση, εύχονται περαστικά στην αγαπημένη Μάρθα Καραγιάννη.

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.