Στο νοσοκομείο ο Νίκος Πορτοκάλογλου - Οι πόνοι των τελευταίων ημερών και το χειρουργείο

featured image

Μακριά από τις εμφανίσεις του στο Γυάλινο Θέατρο στην Αθήνα αλλά και από αυτές στον Μύλο στη Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου θα μείνει ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Ο τραγουδοποιός, υποβλήθηκε σε εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και το… μαρτύρησε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram προκαλώντας ανησυχία στους θαυμαστές του.

«Δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες με αφόρητους πόνους, εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και τώρα αργή και σταθερή ανάρρωση! Ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε αγαπημένοι μου» έγραψε ο Νίκος Πορτοκάλογλου, χθες Δευτέρα και συνόδευσε τη λεζάντα του με μια φωτογραφία από ένα όμορφο τοπίο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δύο πολύ δύσκολες εβδομάδες με αφόρητους πόνους, εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και τώρα αργή και σταθερή ανάρρωση! Ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε αγαπημένοι μου! ⛑ #lonelyisland #pain #surgery #togethersoon #love #patience #missyou #jukebox

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Portokaloglou (@nikosportokaloglou) στις 17 Φεβ, 2020 στις 1:08 πμ PST


Σήμερα  ο Νίκος Πορτοκάλογλου «ανέβασε» ακόμα μια φωτογραφία και ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για τις ευχές: «Ευχαριστώ από καρδιάς για τις αμέτρητες ευχές! Η αγάπη σας είναι το καύσιμο για το μικρό μου τρένο. Κλείνω κι έρχομαι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ευχαριστώ απο καρδιάς για τις αμέτρητες ευχές! Η αγάπη σας ειναι το καύσιμο για το μικρό μου τρένο. Κλείνω κι έρχομαι 🚂 #love #train #lovetrain #poetry #wishes #thankyou #loveyou #missyou #jukebox #live #gialinomousikotheatro

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Portokaloglou (@nikosportokaloglou) στις 17 Φεβ, 2020 στις 10:22 μμ PST

Μέσω ενός Instastory, ενημέρωσε πως βρίσκεται στη φάση της αποθεραπείας: «Η αποθεραπεία της επέμβασης του Νίκου Πορτοκάλογλου θα τον κρατήσει μακριά από τις εμφανίσεις του τόσο στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο στην Αθήνα, όσο και στον Μύλο στην Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο την Παρασκευή 6 Μαρτίου».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.