Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Μην έρθετε στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια

featured image

Με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει πως δεν πρέπει κανείς να προσεγγίσει το κλειστό του Αγίου Θωμά αν δεν έχει εξασφαλίσει εισιτήριο για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό για τον τελικό του Λιγκ Καπ στο βόλεϊ.

Το τριφύλλι έχει ανακοινώσει sold out για το δεύτερο τελικό με τον Ολυμπιακό για το League Cup «Νικος Σαμαράς» ενώ σύνδεσμοι της Θύρας 13 με ανακοίνωσή τους ανέφεραν την πρόθεσή τους να απέχουν από τον μεγάλο αγώνα.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο.:

«Η φετινή υπερπροσπάθεια που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ ανδρών μας έχει φέρει ένα βήμα πριν από έναν τίτλο μετά από δέκα χρόνια.


Όπως είναι λογικό, αυτό έχει φέρει ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων μας με αποτέλεσμα να υπάρξει τεράστια ζήτηση για να παρακολουθήσουν τον αυριανό τελικό στον «Άγιο Θωμά».

Έχοντας, λόγω χωρητικότητας του γηπέδου, τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν αυστηρά 900 μέλη, τα εισιτήρια βγήκαν προς διάθεση μέσω ίντερνετ ώστε να διατεθούν με δικαιοσύνη και χωρίς διακρίσεις.

Ευελπιστούμε ότι όλοι θα σεβαστείτε την ανωτέρω προσπάθεια που γίνεται από το τμήμα και δεν θα προσπαθήσετε να προσεγγίσετε το γήπεδο άνευ εισιτηρίου, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους αθλητές μας να διεκδικήσουν τον τίτλο, αλλά και στους φιλάθλους μας να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας που τόσο αγαπάνε. Καλή μας επιτυχία».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.