Νέα στοιχεία για το σκάνδαλο στη Μπαρτσελόνα και τις προσλήψεις για… θάψιμο στους παίκτες της

featured image

Έγγραφα που αποδεικνύουν την σχέση της Μπαρτσελόνα με την εταιρεία – κάτοχο των σελίδων των social media που «έθαβε» τον Μέσι, παίκτες, πρώην αστέρες και αντιπάλους του Μπαρτομέου, φέρεται να έχει στην κατοχή του ο ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Ser εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τους «μπλαουγκράνα».

Η ιστορία που κυκλοφόρησε το μεσημέρι της Δευτέρας έχει αλυσιδωτές εξελίξεις και ο Cadena Ser ισχυρίζεται πως έχει καταφέρει να πάρει στα χέρια του φάκελο με έγγραφα που αποδεικνύουν ποιος βρίσκεται πίσω από την εταιρεία I3 Venture που έχει στην κατοχή του συγκεκριμένους λογαριασμούς social media.

Σε αυτούς τους λογαριασμούς δημοσιεύονταν αρνητικά σχόλια και δημοσιεύματα για τους παίκτες της Μπαρτσελόνα, πρώην θρύλους της ομάδας αλλά και ανθρώπους που προσπάθησαν να κοντράρουν τον Μπαρτομέου για τον προεδρικό θώκο του συλλόγου.


📸 — Cadena SER reports they have new proof on Barça's board owning various social media accounts with the purpose of slandering rivals to the current board in the next election.

– Thse pages are apparently controlled by a company named I3 ventures with a total of 58M followers. pic.twitter.com/kMhjaBK8sq

— Barça Universal (@BarcaUniversal) February 17, 2020

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από αυτό, είχαν επαφές με τη Μπαρτσελόνα για θέματα στρατηγικής στο επικοινωνιακό κομμάτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τη στιγμή που ξέσπασε το θέμα, οι λογαριασμό των I3 Ventures και NSGroup στο twitter έχουν απενεργοποιηθεί.

❗️I3 Ventures and NSGroup, websites involved in the Barça scandal, were both deactivated earlier thos evening. [cadena ser] pic.twitter.com/Bl5vBUg8qf

— barcacentre (@barcacentre) February 17, 2020

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.