Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της

featured image

Φωτογραφίες γάμου – Χρήσιμες πληροφορίες: Η γνωστή ηθοποιός δημοσιοποίησε φωτογραφίες για το γάμο της. Η Ελληνίδα ηθοποιός μίλησε για τα κοινωνικά δίκτυα και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των προσωπικών στιγμών της. Έως και σήμερα δεν έχει προχωρήσει στην ανάρτηση καμίας φωτογραφίας από το γάμο της.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Φώτης Μπερνάρντος έχουν αποκτήσει δύο κοριτσάκια. Οι δυο τους πραγματοποίησαν το γάμο τους λίγο πριν από τη γέννηση του πρώτου παιδιού τους. Μάλιστα, δεν θέλησαν να τον προβάλουν προς τα έξω. Γι’ αυτό, το λόγο, ο γάμος τους, έλαβε χώρα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόσφατα, η Ελληνίδα ηθοποιός άλλαξε γνώμη. Έτσι, με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram δύο φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα. Ήταν δύο όμορφες kai τρυφερές φωτογραφίες. Μάλιστα, τις συγκεκριμένες φωτογραφίες συνόδευσε και μία τρυφερή ευχή.

Φωτογραφίες γάμου – Χρήσιμες πληροφορίες: Η ευχή που συνόδευε τις φωτογραφίες της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στο Instagram


Η Ελληνίδα ηθοποιός έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram «Χρόνια Πολλά, εραστή, σύζυγε, φίλε, αδερφέ και σύντροφε σε κάθε είδους γλυκά εγκλήματα».

Φωτογραφίες γάμου – Χρήσιμες πληροφορίες: Η πρώτη φωτογραφία της γνωστής ηθοποιού, με τον Φώτη Μπερνάρντο

Φωτογραφίες γάμου – Χρήσιμες πληροφορίες: Η δεύτερη φωτογραφία της γνωστής ηθοποιού, με τον Φώτη Μπερνάρντο

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.