Δανάη Μπάρκα: Κι όμως, η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου είχε παίξει στο «είσαι το ταίρι μου»

featured image

Δανάη Μπάρκα: Η γνωστή ηθοποιός αποτελεί την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου. Η μητέρας της, η οποία είναι επίσης ηθοποιός, έπαιξε στο γνωστό σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, «Είσαι το ταίρι μου». Ένα σήριαλ, το οποίο αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους. Όμως, αυτό που δεν γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος, είναι πως και η Δανάη Μπάρκα έχει περάσει από το συγκεκριμένο σήριαλ.

Το «Είσαι το ταίρι μου» αποτελούσε μια από τις πιο δημοφιλείς και κωμικές σειρές του Mega το μακρινό 2001! Η Βίκυ Σταυροπούλου μας είχε χαρίσει άπειρες στιγμές γέλιου αλλά και συγκίνησης. Αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα ήταν ότι η ταλαντούχα κόρη της, Δανάη Μπάρκα… είχε κάνει ένα μικρό πέρασμα από το σήριαλ.


Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή ηθοποιός θέλησε σήμερα να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων στο Instagram και σε μία απ’ αυτές την ρώτησαν αν σκέφτεται να παίξει στην τηλεόραση. Τότε, η Δανάη μας έδειξε το στιγμιότυπο από το «Είσαι το ταίρι μου» όπου είχε ενσαρκώσει τη μαμά της σε νεαρή ηλικία!

«Μετά το Είσαι το ταίρι μου έχει μείνει ψηλά ο πήχης. Οφείλω να είμαι προσεκτική στα επόμενα βήματά μου», σημείωσε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Δανάη Μπάρκα: Στιγμιότυπο από τη συμμετοχή της στο «Είσαι το ταίρι μου»

Δανάη Μπάρκα: Βίντεο από τη συμμετοχή της στο «Είσαι το ταίρι μου»

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.