Πελάτης του Salt Bae αρνήθηκε να πληρώσει για τις χρυσές μπριζόλες

featured image

Xαμός στο Μαϊάμι στο εστιατόριο του Τούρκου Νουσρέτ, όταν ένας πελάτης αρνήθηκε να πληρώσει το λογαριασμό και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας.

Ο Νουσρέτ γνωστός και ως Salt Bae έχει πλέον πολλά εστιατόρια ανά τον κόσμο μεταξύ των οποίων και στην Μύκονο. Στο Μαϊάμι λοιπόν ένας πελάτης θεώρησε υπερβολικό το λογαριασμό για μία μπριζόλα με επικάλυψη βρώσιμου χρυσού 24 καρατίων.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Όσοι επισκέπτονται αυτό το συγκεκριμένο εστιατόριο, γνωρίζουν ότι απευθύνεται σε «γερά» πορτοφόλια και δεν δυσανασχετούν με το λογαριασμό, όμως για τον Μιράντα που μάλλον δεν ήξερε, δεν ήταν λογαριασμός, αλλά… λυπητερή!

Και αυτό γιατί όταν είδε ότι πρέπει να πληρώσει $2.000 για δύο wagyu τόμαχοκ ribeye με το χρυσό 24ων καρατίων και $1.000 για ένα επιχρυσωμένο αρνίσιο καρέ, έπαθε κυριολεκτικά σοκ.

Αρνήθηκε επίμονα να δώσει τα 3.000 δολάρια με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία. Ο ίδιος τόνισε ότι είναι διατεθειμένος να πληρώσει για ένα λαβράκι $50 δολάρια, $30 για μια μπουράτα, ή ακόμα και $35 για ένα μοσχαρίσιο ταρτάρ.

Δεν ξέρουμε αν τα έδωσε τελικά όλα μετά την επέμβαση της αστυνομίας, ή βρέθηκε κάποια συμβιβαστική λύση, το βέβαιο όμως είναι πως δεν πρόκειται να ξαναπεράσει ούτε απέξω πλέον… [/expander_maker]





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.