Με «γαλόνια» από Ελλάδα ο διαιτητής, οι βοηθοί και ο VAR του Ολυμπιακός - Άρσεναλ

featured image

Δύο γνωστές στους Έλληνες φιλάθλους σφυρίχτρες θα έχουν τον ρόλο του πρώτου διαιτητή και του VAR στον πρώτο αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Άρσεναλ για τους «32» του Europa League.

Ο Φέλιξ Τσβάιερ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση της Πέμπτης (20/02, 22:00) στο Καραϊσκάκη. Ο Γερμανός ρέφερι είχε επιλεγεί από την ΚΕΔ/ΕΠΟ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ τον Μάιο του 2019. Βοηθοί του θα είναι οι Τόρστεν Σίφνερ και Μάρκο Αχμίλερ, όπως είχαν οριστεί και στον ελληνικό τελικό.

Υπενθυμίζεται, ωστόσο, πως είχε προκληθεί σάλος μετά τον αγώνα όταν έγινε γνωστό πως ο Σίφνερ αντικαταστάθηκε από τον βοηθό VAR.


Στο VAR θα είναι ο επίσης Γερμανός, Σάσα Στέγκεμαν, που είχε διευθύνει το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-1, την τρέχουσα σεζόν, στην αναμέτρηση που είχε δώσει δύο πέναλτι σε βάρος των «ερυθρόλευκων». Βοηθός του θα είναι ο Γιαν Τζάιντελ.

O Τσβάιερ, έχει παρελθόν σε παιχνίδια ελληνικών ομάδων, καθώς το καλοκαίρι του 2017 σφύριξε στο Ολυμπιακός – Ριέκα 2-1 για τα προκριματικά του Champions League στο Καραϊσκάκη, αλλά και το παιχνίδι των Πειραιωτών την ίδια σεζόν με αντίπαλο τη Σπόρτινγκ στη Λισσαβόνα (3-1).

Γενικά έχει εμπειρίες κόντρα σε ελληνικές ομάδες, καθώς έχει σφυρίξει αγώνες του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2014-15 με τη Φιορεντίνα στους ομίλους του Europa League (στην Τούμπα), με νικητές τους Ιταλούς 0-1, αλλά και στη Χάιφα με τη Μακάμπι μια χρονιά νωρίτερα με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0). Επίσης, ήταν στο Ελλάδα – Βοσνία/Ερζεγοβίνη 2-1 για τα προκριματικά του Euro 2020, στις 15 Οκτωβρίου του 2019.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.