ΑΕΚ: «Αγιά Σοφιά» όπως το γήπεδο της Μπάγερν - Ξεκινά η υπογειοποίηση

featured image

Σημαδιακή ημέρα η Δευτέρα 30 Μαρτίου για την ΑΕΚ και την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου της στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς ξεκινά το έργο της υπογειοποίησης, ένα από τα πιο σημαντικά στο όλο πρότζεκτ, καθώς είναι αναγκαίο και άρρηκτα συνδεδεμένο με αυτό της «Αγιά Σοφιάς».

Ήδη από το προηγούμενο διάστημα είναι έτοιμα τα απαραίτητα προπαρασκευαστικά έργα που έγιναν με έξοδα της Ένωσης. Αυτά περιλαμβάνουν κυρίως τις αντιστηρίξεις και θα επιτρέπουν να συνεχιστούν ταυτόχρονα τόσο τα έργα της υπογειοποίησης όσο και του κτιρίου μπροστά από την παλιά σκεπαστή, όπου θα φιλοξενηθούν τα δύο μουσεία: του προσφυγικού ελληνισμού και του συλλόγου.

Η διάρκεια ολοκλήρωσης του συγκεκριμένου έργου είχε οριστεί σε 10-14 μήνες, ωστόσο κάθε πρόβλεψη είναι επισφαλής και λόγω των δεδομένων που έχει δημιουργήσει ο κορονοϊός, αλλά και γιατί ποτέ δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει τι μπορεί να βρεθεί στο υπέδαφος.


Η προσμονή των «κιτρινόμαυρων» οπαδών είναι μεγάλη, με τη δοκιμή νυχτερινού φωτισμού να την κάνει ακόμη μεγαλύτερη. Το γήπεδο θα γίνεται κίτρινο τις ημέρες που θα παίζει η ΑΕΚ, στα πρότυπα της αρένας στην οποία αγωνίζεται η Μπάγερν Μονάχου, που φωτίζεται με κόκκινο χρώμα στους αγώνες της (όπως και μπλε όταν παίζει η Μόναχο 1860).

 

View this post on Instagram

 

Αυτό που περιμένουμε! Αυτό που όλοι θέλουμε να ζήσουμε! #aekfc #ourhome #ourland #ourhistory #ourcity #agiasofia #neafiladelfia #weareback #μένουμε_σπίτι

A post shared by ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) on Mar 29, 2020 at 3:20am PDT

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.