Οριστικά χωρίς κόσμο το Ολυμπιακός - Γουλβς

featured image

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Γουλβς την Πέμπτη (12/3, 22:00) στο Καραϊσκάκη για τους «16» του Europa League θα διεξαχθεί οριστικά με άδειες εξέδρες.

Όπως αποφασίστηκε και γνωστοποιήθηκε επίσημα και από την UEFA αλλά και τον Ολυμπιακό & την Γουλβς είναι πια οριστικό. Όπως αναμενόταν το Ολυμπιακός – Γουλβς θα γίνει χωρίς κόσμο και εκτιμάται πως είναι ιδιαίτερα πιθανό να συμβεί το ίδιο και στη ρεβάνς της 19ης Μαρτίου στην Αγγλία. Το πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Πέμπτης (22.00) στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Κατά πάγια τακτική της και ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αποφάσεις των εθνικών αρχών, η UEFA αποφάσισε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας Ολυμπιακός – Γουλβς της φάσης των «16» του UEFA Europa League, που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 12/3/2020 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ως εκ τούτου στον αγώνα δε θα μπορούν να παρευρεθούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, της Γουλβς και οι χορηγοί της UEFA που έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια».

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για την επιστροφή των εισιτηρίων

Ενημέρωση σχετικά με την επιστροφή εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τη Γουλβς. H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της φάσης των 16 του UEFA Europa League απέναντι στη WOLVES που θα διεξαχθεί στο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» την Πέμπτη 12/3 και ώρα 22:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:


Ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Όσοι φίλαθλοι προμηθευτήκαν εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα θα μπορούν να επιστρέψουν τα εισιτήριά τους με τους παρακάτω τρόπους:

Οι φίλαθλοι που προμηθεύτηκαν εισιτήρια από τα εκδοτήρια του «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, θα μπορούν να επιστρέψουν τα εισιτήριά τους, από Τρίτη 10/3 έως Πέμπτη 12/3 με ώρες 10:00 – 18:00. Για να ολοκληρωθεί η επιστροφή, απαιτείται η προσκόμιση των εισιτηρίων και θα γίνει με τον ίδιο τρόπο πληρωμής.

Οι φίλαθλοι που προμηθεύτηκαν εισιτήρια από το επίσημο site της ομάδας μας (www.olympiacos.org) και από το (www.ticketmaster.gr), δεν χρειάζεται να προβούν σε καμία ενέργεια. Η ακύρωση των εισιτηρίων τους αναμένεται να ολοκληρωθεί έως και τις 12/3/20 και η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει αυτόματα στην κάρτα την οποία χρησιμοποίησαν για την αγορά των εισιτηρίων. Η ενημέρωση των λογαριασμών εξαρτάται από τις διαδικασίες που ακολουθούν οι εκδότριες τράπεζες των καρτών.

Οι φίλαθλοι που προμηθεύτηκαν εισιτήρια από χορηγούς, συνεργάτες και κλπ της ΠΑΕ, θα πρέπει να επιστρέψουν τα εισιτήρια εκεί που τα προμηθεύτηκαν. Οι επιστροφές θα πρέπει να γίνουν μέχρι την Πέμπτη 12/3.

Ανακοίνωση για το παιχνίδι έχει βγάλει και η Γουλβς, σημειώνοντας το πως θα γίνει η επιστροφή των χρημάτων των εισιτηρίων, όπως φυσικά και η UEFA».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Από το Blogger.