Μαριέττα Χρουσαλά: Δείχνει το κορμί της, χωρίς ρετούς, στα 39 και μετά από 3 παιδιά – Η φώτο με μπικίνι

featured image

Η Μαρίεττα Χρουσαλά διαθέτει αδιαμφισβήτητα, ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα στην ελληνική showbiz.

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια μπορεί να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα καθώς έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια και τα παιδιά της, ωστόσο μας ενημερώνει για την καθημερινότητά της μέσα από τα social media.

Το τελευταίο διάστημα η Μαριέττα Χρουσαλά βρίσκεται στην Καλιφόρνια και απολαμβάνει την κάθε της στιγμή.

Μάλιστα, η ίδια έκανε τις πρώτες της βουτιές για φέτος και δημοσίευσε μερικές αρετουσάριστες φωτογραφίες με μαγιό, δείχνοντας το καλλίγραμμο κορμί της.

Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, μετά από τρεις γέννες η Μαριέττα Χρουσαλά στα 39 της χρόνια έχει αψεγάδιαστη σιλουέτα.

Σημειώνεται, ότι το πρώην μοντέλο είχε δώσει στο παρελθόν συμβουλές για τη διατροφή της λέγοντας: «-Προνόησε από νωρίς: Εάν γνωρίζει εκ των προτέρων ότι πρόκειται να πας κάπου για φαγητό, σε κάποιο πάρτι, γιορτή, ή εν όψει του Πάσχα, φρόντισε τα υπόλοιπα γεύματα της μέρας να είναι μικρότερα ή ξεκίνα μια αποτοξινωτική δίαιτα δύο μέρες πριν για να μη γεμίσεις με ενοχές μετά.

-Συνέχισε την άσκηση: Τι μπορείς να κάνεις αν ξέρεις ότι για μία εβδομάδα δεν θα πας στο γυμναστήριο; Επίλεξε την εναλλακτική άσκηση. Δηλαδή, περπατά όσο περισσότερο μπορείς μέσα στη μέρα, ανέβα σκαλιά και μην πάρεις το ασανσέρ.

– Πιες ζεστό νερό: Να έχεις πάντα δίπλα σου ένα ποτήρι με ζεστό νερό. Αποτελεί ένα έξυπνο τρικ για να αισθάνεσαι πάντα γεμάτη ενέργεια κατά τη διάρκεια της μέρας. Η Μαρία Μενούνος, μάλιστα, συνηθίζει να λέει ότι «το ζεστό νερό είναι μαγικό, είναι αποτοξινωτικό, χαλαρωτικό και χωνευτικό. Και το σημαντικότερο; Κόβει την όρεξη».


-Κάνε Krav Maga: Βασίζεται σε μια ισραηλινή μέθοδο αυτοάμυνας και όπως είχε πει «είναι ό,τι καλύτερο για συνολική άσκηση. Δυναμώνει τους μυς και βοηθά στην καλή καρδιαγγειακή λειτουργία».

Μαριέττα Χρουσαλά: Έτσι είναι το κορμί της στα 39 της χρόνια



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Από το Blogger.