«Τον τελείωσα, καλά του έκανα», έλεγε ο 90χρονος δολοφόνος του αγιογράφου

featured image

Φόβος και τρόμος στο νησί ο 90χρονος, ήταν δικομανής και προκαλούσε φασαρίες ακόμα και με τους αστυνομικούς – Καρέ καρέ η εν ψυχρώ δολοφονία του 52χρονου αγιογράφου, τον πυροβόλησε εξ επαφής – Στον εισαγγελέα σήμερα ο δράστης

Την ώρα που ο 90χρονος φονιάς του διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας, ετοιμάζεται να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα, νέα στοιχεία για το ματωμένο σκηνικό του τρόμου που συγκλονίζει το νησί της Τήνου φέρνει στο φως της δημοσιότητας τo protothema.gr.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, ο δράστης που όπως αναφέρουν «πηγές» φέρεται να τέλεσε την ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, όπως όλα δείχνουν είχε αποφασίσει να σκοτώσει τον 52χρονο Σπύρο Μεταξά. Αιτία η μήνυση που του είχε κάνει ο αγιογράφος, καθώς οι δυο άνδρες είναι γείτονες, με τον Αντώνη Παρασκευά να κάνει διαρκώς φασαρίες και να δημιουργεί προβλήματα. Μάλιστα, το θράσος του ηλικιωμένου «νταή» του νησιού, όπως τον αποκαλούσαν οι κάτοικοι ήταν τέτοιο που έλεγε στους αστυνομικούς οτι εκείνοι ευθύνονται για το τραγικό αυτό αποτέλεσμα γιατί σχημάτισαν δικογραφία μετά τη μήνυση που του είχε κάνει το θύμα! Παράλληλα με τις ύβρεις που εκτόξευε εναντίον τους, τις απειλές και τις φωνές, έλεγε χαρακτηριστικά για τον άνθρωπο που μόλις πριν λίγα λεπτά είχε δολοφονήσει «Καλά του έκανα».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τέρας η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Η Τζωρτζίνα έκλαιγε παράλυτη και η Ρούλα έλεγε ”αφήστε την, επίτηδες το κάνει”»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Τζωρτζίνα γύρισε με εγκεφαλική βλάβη και η Ρούλα ήθελε ταξίδια»

dolofonia-tinos-photos-3
dolofonia-tinos-photos-4

«Τον τελείωσα!»

Το καρτέρι θανάτου με το δίκανο σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 της Κυριακής. Ο 52χρονος Σπύρος Μεταξάς, ένας άνθρωπος αγαπητός, ήσυχος, οικογενειάρχης πατέρας δυο παιδιών, βγήκε από το σπίτι του, κοντά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο για να πετάξει τα σκουπίδια. Στο διπλανό, ο Παρασκευάς, είχε βγει στην αυλή και παραμόνευε. Ο διευθυντής της Σχολής Αγιογραφίας, περπατά περίπου 10 -20 μέτρα και συναντά τον ιεροψάλτη όπου αρχίζουν να συζητούν, με τον Σπύρο Μεταξά να αναφέρεται στην πρόοδο του παιδιού του και του λέει πως πρέπει να συνεχίσει τα μαθήματα γιατί έχει ταλέντο. Αφήνει τη σακούλα με τα απορρίμματα στον κάδο και μαζί επιστρέφουν προς το σπίτι του αγιογράφου όπου βλέπουν τον 90χρονο να «καρφώνει» το εχθρικό του βλέμμα πάνω τους. Ο ιεροψάλτης παίρνει τη μηχανή του και φεύγει και ο 52χρονος μπαίνει στο αυτοκίνητο του. Τότε πετάγεται μπροστά του ο δράστης, κολλάει την κάνη του δίκανου στο παράθυρο και πυροβολεί δυο φορές. Οι σφαίρες βρίσκουν στο κεφάλι τον Σπύρο Μεταξά και ο θάνατος του είναι ακαριαίος.


dolofonia-tinos-photos-1
dolofonia-tinos-photos-2

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει στους αστυνομικούς οτι ο δολοφόνος, αμέσως μετά την πράξη του, φωνάζει με ικανοποίηση «Τον τέλειωσα!» ενώ όπως διαπιστώθηκε, μετά το φονικό, βάζει στο όπλο άλλες δυο σφαίρες πιθανότατα για να συνεχίσει την φρικαλέα δράση του σε οποίον τολμούσε να τον πλησιάσει. Την καραμπίνα, σύμφωνα με πληροφορίες την είχε από το 2016 για να πηγαίνει κυνήγι.

dolofonia-tinos-photos-6
dolofonia-tinos-photos-5

Μαρτυρίες από το νησί κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που του άρεσε να προκαλεί φασαρίες και εντάσεις. Μάλιστα τον περιγράφουν ως δικομανή ο οποίος στρεφόταν νομικά εναντίον οχι μόνο όποιων του έκαναν μήνυση για τις παρενοχλήσεις, τις φασαρίες και τις απειλές αλλά και κατά των αστυνομικών που σχημάτιζαν τις δικογραφίες με αποτέλεσμα να διενεργούνται ΕΔΕ. Μάλιστα, δεν δίσταζε να προκαλεί εντάσεις ακόμα και μέσα και έξω από τις εκκλησίες ενώ αρκετές φορές κάτοικοι του νησιού αναγκάζονταν να υπομένουν την απαράδεκτη και εκρηκτική συμπεριφορά του ηλικιωμένου γιατί όπως χαρακτηριστικά λένε ο φόβος ήταν αυτός που τους κρατούσε μακριά από τις καταγγελίες ενώ το γεγονός οτι το σπίτι του είναι δίπλα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο προκαλούσε έντονη ανησυχία.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Από το Blogger.