Στον Κορυδαλλό η Ρούλα - Δεν έπεισε κανέναν

featured image

Προφυλακιστέα κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου από την Πάτρα, η οποία κατηγορείται για το θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η απολογία της 33χρονης κατηγορούμενης στην ανακρίτρια διήρκεσε πάνω από τέσσερις ώρες ενώ στη συνέχεια βρέθηκε ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων.

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα η κατηγορούμενη αποφασίστηκε να πάρει το δρόμο για τις φυλακές, παρά το γεγονός ότι οι ισχυρισμοί της ήταν πως δεν έχει καμία σχέση με την ανθρωποκτονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας ωστόσο δεν πείστηκαν…


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Οι τηλεθεατές ξεσκίζουν τον Ρουβά :”Ξεφτιλισμένε. Είσαι ένα άχρηστο βύσμα”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αποκάλυψη – Η Πισπιρίκου είχε πάρει Κεταμίνη ή αλλιώς «special k» για δική της χρήση

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να κρατηθεί απόψε το βράδυ στην ΓΑΔΑ -όπου και ήδη έχει μεταφερθεί- και πιθανότατα από το πρωί της Τρίτης, 05.04.2022, θα μεταφερθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο των φυλακών Κορυδαλλού.

Οι δικηγόροι της, μετά την απόφαση για την προφυλάκισή της, έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους, παρουσιάζοντας την υπερασπιστική γραμμή της 33χρονης, η οποία είναι η εξής: Δεν θα το παραδεχτεί ποτέ! Αυτό είπε ο κ. Παπαδόπουλος, ο ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, τονίζοντας: «Αρνείται τα πάντα. Δεν πρόκειται ποτέ. όπως δηλώνει, να δεχτεί ότι αφαίρεσε την ζωή των παιδιών της».

Δείτε τις δηλώσεις της

Δείτε την στιγμή της μεταφοράς της

Ρούλα Πισπιρίγκου Ρούλα Πισπιρίγκου Ρούλα Πισπιρίγκου


Ακόμα είμαστε στην αρχή…

Νωρίτερα και την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η απολογία της (σ.σ. διαβάστε εδώ αναλυτικά όλα όσα είπε), με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, οι δικογραφίες για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένειας από την Πάτρα πέρασαν στα χέρια δύο εισαγγελέων οι οποίοι θα διενεργήσουν κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση με εντολή η έρευνα να ολοκληρωθεί τάχιστα.

Με βάση τα νέα στοιχεία που έχουν ανακύψει οι εισαγγελείς θα διερευνήσουν τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της μόλις 6 μηνών Ίριδας, το Μάρτιο του 2021, αλλά  και της 3,5 ετών Μαλένας, τον Ιούλιο του 2019.

Click4more: Κατάθεση σοκ γιατρού στη δικογραφία – «Το οξύμετρο της Τζωρτζίνας είχε απενεργοποιηθεί όταν πέθανε»

Υπενθυμίζεται ότι στο θάνατο της Ίριδας αίσθηση έχει προκαλέσει το έκζεμα γύρω από το στόμα του βρέφους που επισημαίνεται στην ιατροδικαστική έκθεση ως δερματίτιδα, και συγκεκριμένα αναφέρεται ότι «πέριξ των χειλέων παρατηρούνται ευρήματα ενδεικτικά δερματίτιδος εξ επαφής / εκζεματοειδούς αντίδρασεως (τα χείλη εμφανίζουν στοιχεία αποξήρανσης)» αλλά και το πανάκι που βρέθηκε στην κούνια του μωρού μετά το θάνατο του με σταγόνες αίμα.

Όσον αφορά το θάνατο της Μαλένας, προβληματισμό έχουν προκαλέσει οι «δύο μικροεκδορές στη ρινική χώρα» που καταγράφει η ιατροδικαστική έκθεση, εύρημα που τώρα αναμένεται να εξεταστεί, υπό το νέο πρίσμα των τελευταίων εξελίξεων.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Από το Blogger.