Χοντρό κράξιμο στον Σεφερλή – “Κόψτε τον τώρα. Εμετός”.

featured image

Φουντώνει η οργή στο Twitter από τους ανθρώπους που δεν αντέχουν να βλέπουν τη νέα σειρά του Σεφερλή στον Αντ1 καθώς την θεωρούν απαράδεκτη όπως και το κανάλι που επέτρεψε να παίξει μία τέτοια σειρά που έχει διαλόγους που προσβάλλουν την γυναίκα αλλά και τον άντρα ειδικά τις μέρες που ζούμε.

Με τα αστεία του δε γελούν καθώς η τηλεόραση δεν είναι θέατρο και ούτε φυσικά “Δελφινάριο” όπου εκεί κάποιοι γελάνε με την ψυχή τους.

Οι τηλεθεατές ζητούν από το κανάλι να σταματήσει την παραγωγή. Και όλα αυτά παρά τις πληροφορίες που διέρρευσαν και θέλουν την σειρά να μη συνεχιστεί. Ζητούν άμεσα την διακοπή της. Νιώθουν ότι προσβάλλονται όσοι την παρακολουθούν ακόμα και από περιέργεια.

Στο Twitter παραθέτουν διάφορους διαλόγους ενώ τους χαρακτηρίζουν εμετικούς και τον ίδιο το Σεφερλή άθλιο. Χαρακτηρίζουν οπισθοδρομικό το χιούμορ του και δεν καταλαβαίνουν γιατί ακόμα και ο ίδιος δεν μπορεί να δει πως η κοινωνία του σήμερα δεν μπορεί να αντέξει τέτοια κρύα αστεία.

Δείτε μερικά από τα σχόλια τους για να καταλάβετε πόσο πολύ αγανακτισμένος είναι ο κόσμος. Τώρα τι θα κάνει το κανάλι με αυτό είναι άλλο θέμα. Σύντομα θα σας έχω νεότερα.




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Από το Blogger.