Εγκεφαλικά μοίρασε η Τίνα Μελά στην Βουλγαρία

featured image

Η sexy αοιδός ξεσήκωσε του θαμώνες του απόλυτου hot spot κεφιού στη Σόφια

Εκρηξη κεφιού προκάλεσε σε live εμφάνισή της στη Βουλγαρία η Τίνα Μελά, η οποία γνώρισε στιγμές αποθέωσης και μοναδικές εκδηλώσεις θαυμασμού από τους θαμώνες.

Η εκρηκτική ερμηνεύτρια, η οποία τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει αίσθηση με τα τραγούδια της που «γεννήθηκαν» μέσα από τη συνεργασία της με τη δισκογραφική εταιρία G Music το βράδυ της περασμένης Τετάρτης έδωσε το δυναμικό «παρών» της στο C’ est La Vie, στη Σόφια της γειτονικής χώρας, από όπου έχουν παρελάσει τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου, όπως πρόσφατα και η Δέσποινα Βανδή.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Απίστευτες αποκαλύψεις – Η Ρούλα έψαχνε την Κεταμίνη με στοιχεία του Μάνου και το ψευδώνυμο “Τανάλιας”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χοντρό κράξιμο στον Σεφερλή – “Κόψτε τον τώρα. Εμετός”.


Η Τίνα Μελά, έχοντας στο πλευρό της τον μαέστρο της Αγγελο Σαρόγλου και συνοδευόμενη από την μπάντα της, πρωταγωνίστησε στον εορτασμό γενεθλίων του hot spot διασκέδασης της high society της Βουλγαρίας, παρουσιάζοντας on stage το πιο ξεσηκωτικό ελληνικό πρόγραμμα!

Με τον μαέστρο της Αγγελο Σαρόγλου

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, οι ελληνικές σημαίες κυμάτιζαν, τα δολάρια έπεφταν βροχή (βουλγαρική συνήθεια αντί για λουλούδια), ενώ οι πανάκριβες σαμπάνιες άνοιγαν η μία μετά την άλλη, με την απαστράπτουσα Τίνα Μελά να τους ξεσηκώνει όλους πάνω στα τραπέζια. Το κέφι χτύπησε «κόκκινο» ερμηνεύοντας τις επιτυχίες της «Στο Φινάλε» και «Με καίει ο έρωτάς σου», ενώ τη στιγμή που παρουσίασε το νέο της τραγούδι, το οποίο ερμηνεύει στα βουλγαρικά, προκλήθηκε ντελίριο!

Αυτή την περίοδο η ερμηνεύτρια ολοκληρώνει τα νέα της τραγούδια με την υπογραφή της G Music, ενώ έχει δρομολογήσει ένα live tour σε Ελλάδα, Βουλγαρία και πόλεις του εξωτερικού.

[/expander_maker]




Από το Blogger.