Παγκόσμιο θρίλερ με την εξαφάνιση του επικεφαλής γερμανικού κολοσσού που θα έστελνε βαρέα όπλα στην Ουκρανία!

featured image

Εξαφανίστηκε για πέντε ημέρες, βρέθηκε σε άθλια κατάσταση στο αυτοκίνητο του!

Ο επικεφαλής του γερμανικού κολοσσού της Αμυντικής βιομηχανίας Rheinmetall, που συγχωνεύτηκε με την ελβετική εταιρεία Oerlikon Contraves το 1999, βρέθηκε σε άθλια κατάσταση την περασμένη Κυριακή, αφού αγνοείτο για αρκετές ημέρες. Το τι συνέβη στον άνδρα στο μεταξύ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Λίγες μόνο μέρες πριν την εξαφάνισή του, ωστόσο, ανακοινώθηκε ότι η γερμανική κυβέρνηση θα προμήθευε άρματα μάχης από το εργοστάσιο της Rheinmetall στην Ουκρανία. Η εφημερίδα «Bild» αποκάλυψε για πρώτη φορά την υπόθεση της εξαφάνισης του την Παρασκευή, αλλά περιέργως επικράτησε ένα πέπλο σιωπής…

Μέχρι στιγμής, λίγα είναι γνωστά για την υπόθεση, αφού οι πληροφορίες δίνονται με το σταγονόμετρο.



Ο Thorsten Kutz 51 ετών, εθεάθη για τελευταία φορά την Πέμπτη πριν από μια εβδομάδα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Kassel πριν εξαφανιστεί χωρίς να αφήσει ίχνη. Οι συνάδελφοι του δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν επί τέσσερις ημέρες. Την περασμένη Κυριακή βρέθηκε σε αυτοκίνητο κοντά στο εκθεσιακό κέντρο. Ήταν μεθυσμένος και χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη, σύμφωνα με την αστυνομία. Όπως γράφει η εφημερίδα «Bild», οι ανακριτές μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει μόνο να επιβεβαιώσουν ότι ο 51χρονος είχε κάνει ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ τις ημέρες της απουσίας του.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων το Euronews, η Rheinmetall δεν έχει σχολιάσει ακόμη την υπόθεση. Ως εκ τούτου, η εφημερίδα “Bild” έκανε υποθέσεις, όπως ότι ο Kutz θα μπορούσε να ήταν ένας ελκυστικός στόχος απαγωγής για Ρώσους πράκτορες λόγω των εμπιστευτικών του πληροφοριών, Αλλά και την ενεργό εμπλοκή του βιομηχανικού κολοσσού που διοικεί, στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Νωρίτερα σήμερα κυκλοφορούσαν πληροφορίες ότι βρέθηκε δηλητηριασμένος, γεγονός που όμως δεν επιβεβαιώνεται από τις αρχές.




Από το Blogger.