Ανατροπή – Η Εισαγγελέας ζητά να πληρώσει η Μπίκα τα δικαστικά έξοδα

featured image

Στην κρίση πως «απασχόλησε ψευδώς και με δόλο τις αρχές» καταλήγει η εισαγγελική πρόταση για την 24χρονη Γεωργία Μπίκα που είχε καταγγείλει το βιασμό της παραμονή Πρωτοχρονιάς σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα, για την 24χρονη όχι μόνον δεν βρέθηκαν στοιχεία περί βιασμού, αλλά καλείται τώρα να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα της προσφυγής σε βάρος του καταγγελλόμενου 27χρονου γόνου εύπορης οικογένειας.

Η εισαγγελική πρόταση αναφέρει πως πρέπει να γίνει δεκτή η απαλλαγή του 27χρονου, εις βάρος του οποίου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για «γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση του θύματος».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Όπως έγραψε το dikastiko από την κύρια ανάκριση, που ολοκληρώθηκε πριν περίπου δύο μήνες, δεν κατέστη άλλος κατηγορούμενος πέραν του Λεβέντη καθώς δεν στοιχειοθετήθηκε η αρχική καταγγελία της παθούσας περί ομαδικού βιασμού.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων

Μάρτυρες κατέθεσαν ότι είδαν την κοπέλα να επιστρέφει στο πάρτι, μετά την πρώτη αποχώρηση της, από το ξενοδοχείο και, στη συνέχεια, να ακολουθεί τον κατηγορούμενο οικειοθελώς.


Η ίδια κατέθεσε ότι επέστρεψε στο ξενοδοχείο επειδή αισθανόταν ζαλισμένη και δεν βρήκε το αυτοκίνητο της. Πλήρωσε δωμάτιο για να διανυκτερεύσει εκεί αλλά μόλις βγήκε από το ασανσέρ την περίμεναν τρεις άνδρες οι οποίοι συμμετείχαν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι και την οδήγησαν σε άλλο δωμάτιο όπου, όπως κατήγγειλε, έπεσε θύμα βιασμού.


Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, δεν προέκυψε η χορήγηση ναρκωτικών ουσιών που επηρέασαν το νευρικό σύστημα της 24χρονης, κάμπτοντας τις αντιστάσεις της, ενώ και η κατανάλωση αλκοόλ ήταν σε χαμηλά επίπεδα.

Κατά την εισαγγελική πρόταση που αριθμεί 60 σελίδες, οι ισχυρισμοί της καταγγέλλουσας ήταν ψευδείς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Διεθνώς ρεζίλι με την καταγγελία τουρίστριας για τα καβουροπόδαρα 600€ στη Μύκονο (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πλούσιο πρωινό, πισίνα, θέα, μποστάνι: Αuτο είναι το ξενοδοχείο των Σταυροπούλου – Χατζηπαναγιώτη στην Μάνη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος για τη φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή που πατάει τον σκύλο στην εκπομπή της!

[/expander_maker]




Από το Blogger.