Τα γράφαμε. Έρχονται νέες συλλήψεις

featured image

Απο τις 27 Μαρτίου είχαμε γράψει πώς στην υπόθεση της Πάτρας θα συλληφθούν τουλάχιστον τρείς πρωταγωνιστές. Ο καιρός πέρασε και οι διαδικασίες παρότι ήταν χρονοβόρες μας επιβεβαίωσαν. 

Για τον θάνατο και το ενδεχόμενο εκταφής της 69χρονης σπιτονοικουκράς του ζεύγους Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη, ο κ. Λέων δήλωσε πως «Στην σπιτονοικοκυρά δεν έχει γίνει κάτι ιατροδικαστικά. Το μόνο που θα μπορούσαμε να κάνουμε λήψη δειγμάτων από εναπομείναντα μέρη, και τρίχες και να ερευνήσουμε εάν είχε δηλητηριαστεί. Ωστόσο, από την στιγμή που έχει παραμείνει πολύ καιρό ενταφιασμένη, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, όπως και οι απαντήσεις που μπορούμε να πάρουμε»



  • «Έτσι όπως δείχνουν τα στοιχεία του πρώτου παιδιού, της Μαλένας, τα σημάδια είναι σαφή και οδήγησαν σε ασφυκτικό θάνατο», πρόσθεσε. «Όλα αυτά που γίνονται τώρα, θα έπρεπε ήδη να έχουν γίνει» είπε ο έμπειρος ιατροδικαστής που προέβλεψε ότι το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρια θα φέρει νέες συλλήψεις.

«Όλα γίνονται βήμα προς βήμα, και δεν πρέπει να γίνουν λάθη. Στο τέλος της υπόθεσης αυτή ήρθε να προστεθεί και το θέμα της σπιτονοικοκυράς. Έχουν μαζευτεί πολλά ήδη γι’ αυτό το ζευγάρι. Θα πρέπει να βρούμε ενόχους, και να τους παραδώσουμε στη Δικαιοσύνη», τόνισε ο συνδικαλιστής της ΕΛ. ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.




Από το Blogger.