Πρέπει να έχεις πολύ υπομονή για να διαβάσεις αυτή την ανάρτηση της Πισπιρίγκου

featured image

Καθημερινά έρχονται στο φως αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου, οι οποίες πλέον για να διαβαστούν –μετά και το πόρισμα Μπουζιάνη– απαιτούν γερά νεύρα και πολύ πολύ υπομονή.

Πιο συγκεκριμένα μόλις λίγες μόλις ημέρες μετά το θάνατο της μικρής Ίριδας και αφού είχε προηγηθεί ο θάνατος της Μαλένας, η κατηγορούμενη, είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, αναφερόμενη στην Τζωρτζίνα:



«Για το μόνο που ευχαριστώ το Θεό είναι που έχει δώσει περίσσια δύναμη σε αυτό το παιδί. Στην απώλεια έρχεται η χαρά της… ώρες ατελείωτες την πρόσεχε, την τάιζε, την άλλαζε… έτοιμη για μανούλα ήταν όλα αυτή για να είναι η αδερφούλα της καλά. Και ξαφνικά «φεύγει» αυτή έτσι απλά! Και η Τζωρτζίνα συνεχίζει να γελάει και να δείχνει τη δύναμή της» γράφει. Η ανάρτηση καταλήγει με μια ευχή, με μία… μητρική συμβουλή: «Να αντέξεις κορίτσι μου γιατί η ζωή είναι μπροστά σου» έγραφε η Πισπιρίγκου στην Τζωρτζίνα. Πέντε μέρες μετά η Τζωρτζίνα μπαίνει στο Καραμανδάνειο και λίγες ημέρες μετά παθαίνει την πρώτη ανακοπή.


Από το Blogger.