Πόλεμος Ουκρανία: Συγκλονιστικό βίντεο Έλληνα φωτορεπόρτερ – Οι βόμβες σκάνε δίπλα του

featured image

Έλληνες δημοσιογράφοι βρίσκονται στην Ουκρανία και μεταφέρουν εικόνες, βίντεο και μαρτυρίες από τη φρίκη του πολέμου.

Πολλοί μιλάμε για τον πόλεμο αλλά σίγουρα, κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί πλήρως πώς είναι όταν σκάνε δίπλα σου οι βόμβες ή ακούς το «κροτάλισμα» των πυροβόλων ή το ανατριχιαστικό σφύριγμα από τις σφαίρες.

Οι περιγραφές των Ελλήνων δημοσιογράφων που βρίσκονται στην εμπόλεμη ζώνη της Ουκρανίας, συγκλονίζουν. Παντού θάνατος και καταστροφή. Πόνος, απόγνωση και αβεβαιότητα για το μέλλον. Κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει αυτό το μαρτύριο, αυτός ο πόλεμος, αυτή η φρίκη.

Τρεις ακριβώς μήνες μετά το διάγγελμα του Βλάντιμιρ Πούτιν για την κήρυξη πολέμου στην Ουκρανία οι μάχες μαίνονται σε όλη σχεδόν τη χώρα. Οι απώλειες είναι μεγάλες και για τις δύο πλευρές, με τους Ουκρανούς να διαμηνύουν πως δεν υποχωρούν και τους Ρώσους να είναι αποφασισμένοι να «αποκαταστήσουν την ιστορία», όπως είχε πει και ο «τσάρος» την 24η Φεβρουαρίου.



Αυτούς τους μήνες, Έλληνες δημοσιογράφοι βρίσκονται στην Ουκρανία και μεταφέρουν εικόνες, βίντεο και μαρτυρίες από τη φρίκη του πολέμου. Ένας από αυτούς και ο φωτορεπόρτερ Άρης Μεσσίνης, ο οποίος δημοσίευσε βίντεο στο οποίο διακρίνεται πως ενώ κινείται σε αυτοκινητόδρομο της Ουκρανίας οι βόμβες σκάνε δίπλα του. Ενώ σταματάει, οι σφαίρες και οι οβίδες σκανε συνεχώς στην περιοχή.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Πηγή


Από το Blogger.