Ντέμης Νικολαΐδης – Έτσι γνώρισε τη νέα του σύντροφο, Φανή Σπυριδάκη

featured image

Πριν από λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο του Ντέμη Νικολαΐδη με την επιχειρηματία Φανή Σπυριδάκη, η οποία φέρεται να ειναι η νέα σύντροφος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή. Όλα ξεκίνησαν όταν το Happy Day έφερε στο «φως» κοινές τους φωτογραφίες από έξοδό τους σε ταβέρνα στον Πειραιά.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ την Κορύνας Μανταγάρη στη Real Life, η γνωριμία του Ντέμη Νικολαΐδη και της Φανής Σπυριδάκη έγινε στο μπαρ που είναι συνιδιοκτήτρια στην οδό Κολοκοτρώνη στην «καρδιά» της Αθήνας. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συχνάζει στα μαγαζιά της αγαπημένης του, όπου δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκτελέσει και χρέη dj.


Ποια είναι η Φανή Σπυριδάκη Η Φανή Σπυριδάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης αλλά μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε υποκριτική στο Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας και Θεατρικές Σπουδές και Επικοινωνία στη Σορβόνη, ενώ έχει εργαστεί ως ηθοποιός, μεταφράστρια και βοηθός σκηνοθέτη στην τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο.


Μέχρι πρόσφατα, μεταδιδόταν σε επανάληψη από το Mega, η κωμική σειρά Singles, όπου η Φανή Σπυριδάκη υποδυόταν την «Λουίζα».

Το 2012 ίδρυσε το Κέντρο Λογοτεχνικών Εκδηλώσεων στην Αθήνα, τόπο συνάντησης και ανάδειξης του έργου των σύγχρονων Ελλήνων συγγραφέων. Πνεύμα ανήσυχο και μαχητικό, ανέπτυξε έντονη ακτιβιστική δραστηριότητα για τη βελτίωση της πόλης στην οποία έχει επιλέξει να ζει και να εργάζεται. Οι κοινωνικές και πολιτικές της ανησυχίες την οδήγησαν να δεχτεί το 2014 την πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη που τότε ήταν αρχηγός στο Ποτάμι, να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής.


Από το Blogger.