Συντετριμμένη η Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Χάσαμε το μωρό θαύμα» – Απέβαλε ένα μήνα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

featured image

Μια δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η Αμερικανίδα σούπερ σταρ της ποπ Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μέσα από τα social media.

Η ποπ σταρ που συνηθίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για την προσωπική της ζωή, πριν από ένα μήνα ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος.

Η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της Σαμ Ασγκάρι ετοιμάζονται να παντρευτούν και ήταν πολύ χαρούμενοι που θα ολοκλήρωναν την ευτυχία τους.

«Έκανα λοιπόν ένα τεστ εγκυμοσύνης… και… θα κάνω μωρό», έγραψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία υποπτεύθηκε ότι κάτι συμβαίνει λόγω της αύξησης βάρους.

«Έχασα τόσο πολύ βάρος για να πάω ταξίδι στο Μάουϊ μόνο και μόνο για να το ξαναπάρω. Σκέφτηκα «Τι έγινε με το στομάχι μου;;;» Ο σύζυγός μου είπε «Όχι, είσαι έγκυος, χαζούλα!!!» Λοιπόν έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης… και… θα κάνω μωρό», ανέφερε μεταξύ άλλων η Αμερικανίδα τραγουδίστρια.

Το απόγευμα του Σαββάτου η ίδια ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, πως απέβαλλε μέσα από ένα ιδιαίτερο κείμενο.



«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι χάσαμε το μωρό μας στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. Είναι μία πολύ άσχημα στιγμή για κάθε γονιό. Μπορεί να έπρεπε να περιμένουμε ακόμα λίγο, ωστόσο, ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι και θέλαμε να ανακοινώσουμε τα χαρμόσυνα νέα. Η αγάπη μας είναι η δύναμή μας. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να μεγαλώσουμε την όμορφη οικογένειά μας. Είμαστε ευγνώμονες για όλη την υποστήριξη. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή την δύσκολη στιγμή» έγραψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Ωστόσο, παρά τα δυσάρεστα νέα, δεν θα πάψουν να προσπαθούν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Δείτε την ανάρτηση

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς γνωρίστηκε το 2016 με τον Αμερικανο-Ιρανό Σαμ Ασγκάρι, μοντέλο και ηθοποιό. Η τραγουδίστρια έχει ήδη δύο γιους, τον 16χρονο Σιν Πρέστον και τον 15χρονο Τζέιντεν Τζέιμς από τον προηγούμενο γάμο της με τον Κέβιν Φέντερλαϊν.




Από το Blogger.