Σε σοκ ο Βέρτης. Μετά τα πανηγύρια περί δικαίωσης τον «μαύρισε» ο Άρειος Πάγος

featured image

Πύρρειος νίκη για τον λαϊκό τραγουδιστή Νικόλαο Βέρτη που βιάστηκε να πανηγυρίσει δημοσιεύοντας ανακριβείς πληροφορίες σχετικά με τη δικαστική του αντιδικία στον Αρειο Πάγο με τον τέως οικονομικό του Διευθυντή Νίκο Πολατίδη, ισχυριζόμενος όπως δικαιώθηκε και κατέρρευσε η σε βάρος του σκευωρία !

Οι πανηγυρισμοί του σύμφωνα με την δικηγόρο Άνθη Γκιουρτζίδου «ήταν άστοχοι και μόνο για δημιουργία εντυπώσεων σε συγκεκριμένα – όπως πάντα – ΜΜΕ, στα οποία δήλωσε δικαιωμένος από την απόφαση του ως άνω δικαστηρίου. Σήμερα έγινε γνωστό το περιεχόμενο της με αριθμό 632/2022 απόφασης του Αρείου Πάγου που απέρριψε την αγωγή του Νίκου Πολατίδη κατά του τραγουδιστή, για τυπικούς και όχι ουσιαστικούς λόγους».

Η δικηγόρος συνεχίζει :

«Ο Νίκος Πολατίδης υπομονετικά περίμενε την καθαρογραφή της απόφασης χωρίς να προβεί σε διαψεύσεις των ανακριβών δηλώσεων του τραγουδιστή, ο οποίος προέβη σε δηλώσεις πομπώδεις για δήθεν κατάρρευση της σκευωρίας εναντίον του και άλλα  χλευαστικά σχόλια σε βάρος των αντιδίκων του. Ο Νίκος Πολατίδης δεν προέβη σε δηλώσεις ή διαψεύσεις όντας σίγουρος πως ο Άρειος Πάγος δεν επρόκειτο να τον αδικήσει με την απόφαση του. Το ανώτατο δικαστήριο της χώρας απέρριψε την αγωγή του ως τέως Οικονομικού Διευθυντή του τραγουδιστή για τυπικό λόγο και όχι για ουσιαστικό. Τούτο σημαίνει πως ο Πολατίδης έχοντας πληθώρα και νέων αποδεικτικών στοιχείων άμεσα εντός 6μήνου επανέρχεται με νέα αγωγή όπως του επιτρέπει ο νόμος. Η αγωγή θα είναι σύμφωνη με τις υποδείξεις του Αρείου Πάγου. Με τη νέα αγωγή του εναντίον του λαϊκού τραγουδιστή ο Πολατίδης διεκδικεί και πάλι τα δεδουλευμένα του από τον τέως εργοδότη του. Να σημειωθεί στο σημείο αυτό πως ο Νίκος Βέρτης κρίθηκε πως είναι ο μοναδικός εκμεταλλευτής των εταιρειών του «ΘΕΑΜΑ ΕΠΕ» και «ENTERTAINMENT PRODUCTIONS IKE», βάσει της με αριθμό 3043/2021 ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ απόφασης του Γ’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης».


 


Η Ανθή Γκιουρτζίδου καταλήγει:

«Η ελληνική δικαιοσύνη δεν επηρεάστηκε από το έντεχνα έντονα προβεβλημένο όνομα του λαϊκού τραγουδιστή από συγκεκριμένα ΜΜΕ σε συνδυασμό με την κακότεχνα στημένη σκευωρία εναντίον του Νικολάου Πολατίδη και εμού.  Ήδη προχώρησα σε κατάθεση σχετικών μηνύσεων εναντίον του λαϊκού τραγουδιστή για την κατασυκοφάντηση μου και του πελάτη μου που χαρακτηριστήκαμε από τον δικηγόρο του λαϊκού τραγουδιστή, ως εκβιαστές.  Θα υπάρξει λοιπόν 2ος κύκλος της δικαστικής αντιδικίας στον οποίον μετά βεβαιότητας θα δικαιωθεί και πάλι ο πελάτης μου».

Να σημειώσουμε τέλος ότι ήδη το ΙΚΑ ( σήμερα ΚΕΑΟ ) απέρριψε τις ενστάσεις του λαϊκού τραγουδιστή και των εταιρειών του και ζητά άνω των 500.000 ευρώ ως απλήρωτες ασφαλιστικές εισφορές του Νίκου Πολατίδη από την εργασία του στο Νίκο Βέρτη και τις εταιρείες «ΘΕΑΜΑ ΕΠΕ» και «ENTERTAINMENT PRODUCTIONS IKE» .




Από το Blogger.