Τεό Κωνσταντόπουλος: «Θα κάθομαι να ασχολούμαι με την Κάτια, είναι δυνατόν;» – Η αντίδραση του μοντέλου

featured image

Η πικρία του tatoo artist για την απιστία της Κάτιας Ταραμπάνκο και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης από εκείνη!

Σαν βόμβα έσκασε στη showbiz ο χωρισμός της Κάτιας Tαραμπάνκο με τον Τέο Κωνσταντόπουλο. Tο νεαρό μοντέλο πριν λίγες ημέρες σε εξέφραζε τον έρωτά της για τον tattoo artist λέγοντας πώς είναι ο άντρας της ζωής της, ωστόσο τα συναισθήματα της φαίνεται πως άλλαξαν, αφού σύμφωνα με τον πρώην πλέον σύντροφό της, εκείνη έχει κάποιον άλλον στη ζωή της, με τον οποίο μάλιστα σύναψε σχέση πριν χωρίσουν.

Η πρώην παίκτρια του Survivor από την μεριά της δεν θέλει να δώσει παραπάνω έκταση στο θέμα, ενώ άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον υποστηρίζει πως ο λόγος που δεν θέλει να τοποθετηθεί σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην αγαπημένου της είναι επειδή ενδεχομένως να είναι μία παρεξήγηση.

«Ξαφνιάστηκε αλλά δεν ήθελε να μπει στη διαδικασία να μιλήσει και να απαντήσει δίνοντας συνέχεια σε αυτά που είπε ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος. Μάλιστα, άτομο από το στενό της περιβάλλον ισχυρίζεται πως η Κάτια δεν θέλει να τοποθετηθεί γιατί δεν γνωρίζει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα ανάμεσά τους. Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης», αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπή «Love it».


Από την άλλη ότι ο Τεό Κωνσταντόπουλος, φαίνεται να είναι ανένδοτος και μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Super Κατερίνα», εξέφρασε την απογοήτευσή του για την συμπεριφορά της γυναίκας που για χάρη της χτύπησε τατουάζ με το όνομα της στο πρόσωπο του.


«Εγώ δεν έχω καμία σχέση, καμία επαφή με την Κρήτη. Να τη συνοδεύσω που; Από όσο ξέρω δεν τη συνόδευσα εγώ. Δε μπορώ να βρίσκομαι σε δυο μέρη ταυτόχρονα. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Όχι πικρία, απογοήτευση είναι. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, κανένας δεν το ήθελε. Ναι την έχω κάνει τατουάζ, της είχε γίνει πρόταση. Όλα αυτά τα ωραία πράγματα. Παρακάτω.

Από όσο ξέρω έχει κάτι άλλο αυτή τη περίοδο. Από όσο ξέρω. Οι φήμες έτσι λένε. Από εκεί και πέρα δε ξέρω τι να πιστέψω και τι όχι αλλά για να το λένε οι φήμες έτσι θα είναι. Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί της. Το μόνο πράγμα που της είπα είναι καλή τύχη.

Κάποια πράγματα δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Έχω να τρέξω δουλειές Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη, θα κάθομαι να ασχολούμαι με την Κάτια, είναι δυνατόν; Πολλή έκταση δεν έχει πάρει το θέμα; Εκείνη με έφερε στο προσκήνιο αλλά μάλλον εκείνη ήθελε να μην είμαι μαζί της στο προσκήνιο», δήλωσε χαρακτηριστικά.




Από το Blogger.