Πόση ανασφάλεια σε ένα “κλικ” -Η μια παλάμη κανονική και η άλλη του Αντετοκούμνμπο

featured image

απο το nassosblog.gr

Εντάξει την καταλαβαίνω. Απο τη μια η ανασφάλεια της εικόνας της και απο την άλλη να μας πείσει ότι είναι μοντέλο και μάλιστα με μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό… δεν είναι και λίγο.

Μιλάμε για βάρη της ζωής όχι αστεία. Σε βαθμό τέτοιο που για να ανταπεξέλθει αγοράζει ότι φίλτρα υπάρχουν για να βγαίνει όμορφη. Προσθέστε και τις πλαστικές… και να το αποτέλεσμα.

Κάποτε η Ιωάννα Μπέλλα… το κοριτσόπουλο απο την Βέροια και οικογενειακή αφετηρία μια μεγάλη μονάδα σφαγείων και κρέατος… ήταν έτσι.


 


Προφανώς επειδή δεν μπορεί να ξεπεράσει το παρελθόν της επιδόθηκε σε μια σειρά απο αισθητικές επεμβάσεις που την παραμόρφωσαν. Έχει χάσει όλη την θηλυκότητά της προσκολλημένη στην “τέλεια” αλλά την ίδια στιγμή πλαστική εικόνα.

  • Αυτή τη φορά κάπου σε ένα πανάκριβο θέρετρο του πλανήτη – άραγε πόσο να στοιχίζει η μια διαμονή;- η Ιωάννα… θέλησε να δείξει την πίσω κίνηση της. Επειδή όμως δεν κατάφερε να στηθεί σωστά έβαλε τα φίλτρα για να “μακρύνει”. 

Το αποτέλεσμα χάθηκε στα δάχτυλα. Με την μια παλάμη να είναι κανονική και την άλλη να κοντεύει σε αυ΄τη του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Χαλάρωσε καλή μου…


Από το Blogger.