Τουρίστρια για Μιλλάτο – «Με υποχρέωσε σε πεοθηλασμό και με βίασε»

featured image

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την καταγγελία 21χρονης Αγγλίδας εις βάρος 30χρονου για βιασμό, ο οποίος είναι ευρέως από την συμμετοχή του σε τηλεπαιχνίδι, αλλά και σε γνωστή πρωινή εκπομπή, και ο οποίος συνελήφθη χθες από αστυνομικούς της Λίνδου.

Σήμερα του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό και αύριο θα οδηγηθεί στην τακτική ανακρίτρια.

Ο 30χρονος, ο οποίος εργάζεται ως υπάλληλος υποδοχής σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Λίνδου, γνώρισε την αλλοδαπή στο μαγαζί, τής πρότεινε κι εκείνη δέχτηκε, να διασκεδάσουν μαζί σε άλλο νυχτερινό κέντρο.

Ωστόσο φέρεται να την οδήγησε σε χωράφι, όπου σύμφωνα με την καταγγέλλουσα την βίασε και σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος, ήρθαν σε ερωτική επαφή με την συναίνεσή της.

Σημειώνεται ότι η Αγγλίδα και μια φίλη της συνελήφθησαν μετά από αντίθετη μήνυση που υπέβαλε εις βάρος τους ο 30χρονος.

Η 21χρονη έχει υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν φέρει εκχυμώσεις ή άλλα σημάδια δηλωτικά βιασμού, ενώ παραγγέλθηκε και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το συμβάν η Αγγλίδα φέρεται να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μέσα στο μπάνιο του δωματίου που διαμένει όπου και την βρήκε η φίλη της.

Ως συνήγορος υπεράσπισης, παρίσταται ο δικηγόρος κ. Στέλιος Αλεξανδρής και ως συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας ο δικηγόρος κ.Ιωάννης Κοκκινογένης.

Τι αναφέρει στην κατάθεσή της η 21χρονη Αγγλίδα Όπως ισχυρίστηκε στην κατάθεσή της η καταγγέλλουσα, έχει έρθει μαζί με τέσσερις φίλες της στη Ρόδο για διακοπές, προκειμένου γιορτάσουν το τέλος των εξετάσεων του πανεπιστημίου και διαμένουν όλες μαζί στους Πεύκους.

Όπως ανέφερε, την Τρίτη αποφάσισαν από κοινού να επισκεφτούν τη Λίνδο για φαγητό και διασκέδαση. Κάποια στιγμή, κι ενώ εξερευνούσαν τα στενά της Λίνδου, πέρασαν όπως είπε έξω το μπαρ που εργάζεται ο 30χρονος, ο οποίος τις προσκάλεσε για να τις κεράσει ένα σφηνάκι. Του αρνήθηκαν και συνέχισαν τη βόλτα τους ωστόσο λίγο αργότερα επέστρεψαν και ο 30χρονος τούς κέρασε μία γύρα σφηνάκια.


Όταν έφτασε η στιγμή να αποχωρήσουν, τις παρότρυνε όπως ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα, να μεταβούν σε άλλο γνωστό μπαρ της περιοχής.


Ο 30χρονος έφτασε περί την 01:20. Αμέσως, τις εντόπισε και τις πλησίασε. Αρχισε να ενοχλεί αρχικά μια άλλη κοπέλα από την παρέα σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, η οποία ήταν αρνητική και τότε απευθύνθηκε στις υπόλοιπες, ρωτώντας «ποια θα έρθει μαζί μου για πέντε λεπτά;». Την πρώτη φορά δε δέχτηκε καμία, ωστόσο μετά από λίγο, η καταγγέλλουσα τον ακολούθησε όπως είπε «υπέθεσα ότι θα ανταλλάξουμε κάποια φιλιά ή θα συζητήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Με υποχρέωσε σε στοματικό έρωτα και με βίασε», λέει η 21χρονη Ο 30χρονος όπως είπε, την οδήγησε σε ένα σκοτεινό σοκάκι όπου άρχισε να τη φιλάει στο στόμα επιθετικά. Αρκετά κοντά υπήρχε ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα όπου την οδήγησε. Τότε, όπως ισχυρίζεται την κόλλησε στον τοίχο επιθετικά και συνέχισε να τη φιλάει ενώ ταυτόχρονα έβαλε τα χέρια του στα γεννητικά της όργανα με βία. Όπως είπε, εκείνη τη στιγμή, το μόνο που σκεφτόταν ήταν να γλιτώσει από τα χέρια του καθώς φοβήθηκε για τη ζωή της. Ο κατηγορούμενος, την υποχρέωσε σύμφωνα με την καταγγελία σε στοματικό έρωτα με τη βία και στη συνέχεια τη βίασε. Του ζήτησε να την αφήσει για να επιστρέψει στις φίλες της, αλλά εκείνος δεν την άφηνε και την εξανάγκασε δια της βίας σε πεολειχία. Εκείνος, όπως υποστηρίζει η νεαρή, βλέποντας, την αποστροφή της, την άφησε να φύγει και εκείνη επέστρεψε τρέχοντας με λυγμούς στις φίλες της στις οποίες και εξιστόρησε τι ακριβώς είχε συμβεί.

Στη συνέχεια, όπως είπε η καταγγέλλουσα στους αστυνομικούς, έφυγαν για το δωμάτιό τους, λέγοντας μάλιστα ότι το ίδιο βράδυ προσπάθησε να πληγώσει τον εαυτό της με ξυραφάκι. Οι φίλες της αφού την ηρέμησαν κατόπιν την συνόδευσαν στην Αστυνομία όπου έκανε την καταγγελία για βιασμό.




Από το Blogger.