Απίστευτη είδηση - Γνωστός μεγαλοδικηγόρος αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Πισπιρίγκου

featured image

Μια είδηση που εάν επαληθευτεί, θα προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις…

Σαν «βόμβα» έπεσε η πληροφορία ότι γνωστός μεγαλοδικηγόρος αναμένεται να αναλάβει σύντομα την εκπροσώπηση της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της.

Την αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό», σημειώνοντας ότι τον συγκεκριμένο δικηγόρο που έχει αναλάβει πολύκροτες υποθέσεις, τον βλέπουμε πολύ συχνά τελευταία στα κανάλια…

«Τέσσερις μέρες μετά το πόρισμα Μπουζιάνη, το οποίο δένει τη δολοφονία της Τζωρτζίνας από την Ρούλα, μας κάνει εντύπωση ότι η κ. Ρούλα Πισπιρίγκου μέσω του δικηγόρου της κ. Όθωνα Παπαδόπουλου ποιεί την νήσσαν. Συνήθως είναι λαλίστατη» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε:


«Εγώ κάνω τη συγκεκριμένη αποκάλυψη. Είναι δύο πολύ γνωστοί δικηγόροι, στους οποίους έχει αποταθεί η κυρία Ρούλα Πισπιρίγκου και η οικογένειά της και τις τελευταίες μέρες μελετούν τη δικογραφία. Πολύ γνωστοί δικηγόροι, μας έχουν απασχολήσει πολλές φορές, τώρα τελευταία τους βλέπουμε στα κανάλια για άλλες πολύκροτες υποθέσεις. Δίνω πολύ μεγάλες πιθανότητες ο ένας εξ αυτών και μπορεί να το μάθουμε τις επόμενες ώρες να αναλάβει την υπεράσπιση της κ. Ρούλας Πισπιρίγκου».


Μάλιστα στην είδηση η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε ενοχλημένη και σχολίασε με τη σειρά της: «υπάρχει και ένα όριο, πιστεύω ότι δεν θα γίνει. Μπορεί να μας εκπλήξει ευχάριστα και να πει όχι».




Από το Blogger.