Η φωτογραφία που έστειλε ο Μάνος στη Ρούλα μετά την απιστία της: «Κοίτα να μην αυτοκτονήσεις με κανένα καλώδιο»

featured image

Ο ίδιος φέρεται να γνωρίζει καλά τον εραστή της γυναίκας του

Τα χιλιάδες μηνύματα που αντάλλαζαν με αφορμή τις απιστίες τους και τους καβγάδες τους ενώ υποτίθεται θρηνούσαν τον χαμό των παιδιών τους, αποδεικνύουν ότι μόνο δεμένοι δεν ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης κατά την διάρκεια του γάμου τους.

Μάλιστα ο πατέρας των αδικοχαμένων κοριτσιών είχε στείλει στην σύζυγό του στις  6 Απριλίου, μια φωτογραφία από το διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς τους Ευγενίας Κούτρα, εκεί που όπου η Ρούλα συναντιόταν με τον εραστή της. Ο ίδιος της ζητάει να μην του ξαναστείλει μήνυμα, ενώ εκείνη του απάντησε θυμίζοντάς του τις δικές του απιστίες.

Ρούλα: Τι είναι αυτό;

Μάνος: Το σπιτάκι της Κούτρα. Γι’ αυτό μην ξαναστείλεις.

Ρούλα: Και; Δεν καταλαβαίνω; Τι προσπαθείς να με κάνεις να νιώσω άσχημα να πάω κι εγώ να βγάζω φωτό το αμάξι και το Αίγιο και να στα στέλνω; Γιατί δεν ήξερες πού ήσουν; Σε παρακαλώ πολύ σταμάτα. Ό, τι είπες, είπες.

Μάνος: Επιλογή σου. Εγώ δεν το δέχομαι και δεν θα το δεχτώ ποτέ πια αυτό. Σταμάτα να δικαιολογείσαι εσύ που με αγάπαγες πολύ.

Ρούλα: Έχεις δίκιο επειδή σε αγάπαγα ήταν επιλογή μου να μείνω. Μην την δεχτείς. Μαζί δεν θα είμαστε, οπότε δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Μάνος: Έτσι, μην ξαναπείς κάτι άλλο, γιατί μαζί δεν θα ξανά είμαστε ποτέ.

Ρούλα: Μα και να ήθελες δεν θα ήμουνα εγώ ποτέ πάλι.

Μάνος: Ναι οκ.



Λίγες ημέρες πριν πεθάνει η 6 μηνών Ίριδα, στις 21 Μαρτίου του 2021, ο Δασκαλάκης φεύγει από το σπίτι καθώς μαθαίνει ότι η Ρούλα είχε εραστή. 

Μάνος: Τρέξε πάλι στον (…), αυτή είσαι.

Ρούλα: Λέγε ό,τι θες. Θα σου περάσει. Έτσι έλεγες και σε μένα, ότι θα μου περάσει.

Μάνος: Εσύ τα λες αυτά, όχι εγώ. Τρέχα στον (…) μόλις γυρίσεις. Μην ξεχάσεις να του μιλήσεις και να ξαναπάς μαζί του, κορίτσι μου. Αυτή είσαι.

Ρούλα: Θα σου περάσει, αρχή είναι. Ιώδιο στις πληγές θα σου πρότεινα, για το τσούξιμο.

Μάνος: Κοίτα να μην αυτοκτονήσεις με κανένα καλώδιο. Γελοία… Θα δεις πόσο ιώδιο θα βάλεις εσύ από εδώ και πέρα.

Ρούλα: Για ποιο λόγο; Που με παράτησε ο «άνδρας υπόδειγμα» που με πρόσεχε, που με πήγαινε βόλτες, που με αγάπαγε πολύ, που δεν πήγαινε με άλλες γυναίκες ή «αγάπαγε» τα παιδιά του και μας χάριζε ώρες ατελείωτης χαράς; Που δεν μας έκανε ποτέ να κλαίμε, που δεν μας έχει κάθε τρεις μέρες να ξεσπιτωνόμαστε, για να πάρει τα πράγματά του, που δεν σέβεται ούτε τον θάνατό τους; Έχεις δίκιο. Θα με πειράξει πολύ. Δεν έκατσες. Σε κράτησα γιατί ήμουν ζώον, μόνος σου το είπες.

Σύμφωνα με πηγές η Μάνος γνώριζε καλά τον αναφερόμενο «Γιάννακη» με τον οποίο έχει κοινά πράγματα που τους δένουν. Το ίδιο ισχύει και για τη Ρούλα με τη σύζυγο του 35χρονου άνδρα. Μάλιστα η Ρούλα μπορεί να έκανε σχέση μαζί του λίγο πριν πεθάνει η Ίριδα, ωστόσο η ίδια του έκανε λάικ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το 2019, μόλις δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο της Μαλένας.


Από το Blogger.