Χλευάζουν την Ρούλα Πισπιρίγκου οι κρατούμενες στον Κορυδαλλό

featured image

Λεπτομέρειες για την ζωή της Ρούλας Πισπιρίγκου στην φυλακή έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Φαίνεται πως οι κρατούμενες στον Κορυδαλλό δεν συμπάθησαν ιδιαίτερα την 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της. Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει μόνη της στο κελί, ωστόσο δεν μπορεί να αποφύγει τις υπόλοιπες κρατούμενες.

Σύμφωνα με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τη μαρτυρία πρώην κρατούμενης στον Κορυδαλλό: «Τις φορές που την είδα, φαινόταν ψύχραιμη και ανέκφραστη σαν να μην είχε συνειδητοποιήσει για το τι κατηγορείται και για την σοβαρότητα της κατάστασης».


Χτύπησε τα παντζούρια με οργή

Η μάρτυρας αναφέρει επίσης: «Υπάρχει εντολή να είναι υπό την προστασία ανωτέρων, υπάρχει ένας διαχωρισμός με τις υπόλοιπες κατηγορούμενες». Ακόμη ανέφερε ότι η Ρούλα δεν μπορεί να πάει στο κομμωτήριο γιατί βρίσκεται στο χώρο που είναι οι υπόλοιπες κρατούμενες και έτσι πηγαίνει στο κελί της η κομμώτρια.


Οι κρατούμενες φαίνεται πως της φωνάζουν διάφορα επικριτικά σχόλια για τα παιδιά της, ωστόσο εκείνη δεν έχει αντιδράσει σε τίποτα απ’ ότι ακούει. Σύμφωνα με την μαρτυρία υπήρξε μόνο μία φορά που αντέδρασε: «Οι κρατούμενες την ειρωνεύονταν και της φώναζαν “Μάνο αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ” της έλεγαν και εκείνη χτύπησε τα παντζούρια από οργή».


Από το Blogger.