Παντρεύεται η Ζέτα Μακρυπούλια: Ο γαμπρός, οι ετοιμασίες και οι διάσημοι κουμπάροι

featured image

Σαν «βόμβα» έσκασε στο χώρο της showbiz η είδηση πως η Ζέτα Μακρυπούλια ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον γνωστό οδοντίατρο Κωνσταντίνο Δέδε.

Συγκεκριμένα την είδηση αυτή, που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί μεταφέρει δημοσίευμα από το περιοδικό «Yes Magazine». Φαίνεται πως το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί σε κυκλαδίτικο νησί και συγκεκριμένα στην Πάρο.

Ο γάμος τους, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, θα είναι λιτός, αλλά παράλληλα κομψός, με τις αποχρώσεις του λευκού και του μπλε.

Κωνσταντίνος Δέδες

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είναι τα πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά στην παρουσιάστρια και θα φαίνεται πως εκείνοι θα είναι και οι κουμπάροι.



Ζέτα Μακρυπούλια

Ο Κωνσταντίνος Δέδες πέρα από οδοντίατρος διασήμων είναι και ο Πρόεδρος της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων. Ερωτηθείς για την ενασχόλησή του με τα δημοτικά, ο ίδιος είχε δηλώσει στο παρελθόν: «ήταν εύκολο γατί ήταν επιλογή μου. Συνεχίζω, ωστόσο, να βιοπορίζομαι από την οδοντιατρική άλλωστε και η εκλογή μου μέσω της δουλείας μου έγινε. Ήμουν γνωστός ως χειρουργός οδοντίατρος και η στήριξη ήρθε από τον κόσμο που ήξερε μέσα από τη δουλειά».


Από το Blogger.