Έξαλλη η Καινούργιου με τον Βαλάντη: «Εγώ δεν έχω παιδάκια, τι σημαίνει, ότι δε προσφέρω κάτι;»

featured image

Χαμός έγινε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με τον Βαλάντη και τον Γιώργο Λάγιο!

Μαίνεται η κόντρα ανάμεσα στον Βαλάντη και στον Γιώργο Λάγιο, η οποία μάλιστα θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη ,αφού ο γνωστός τραγουδιστής έχει στείλει δύο εξώδικα στον σύμβουλο ψυχικής υγείας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο, δήλωσε πώς ο εν λόγω τραγουδιστής κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Survivor ασκούσε λεκτική βία στους συμπαίκτες του.

Το γεγονός αυτό εξόργισε τον ερμηνευτή και μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» εξαπέλυσε πυρά προς τον ψυχοθεραπευτή αλλά και την εκπομπή του Alpha, καθώς ισχυρίστηκε πώς δεν είχε την υποστήριξη που θα έπρεπε.

Ο ερμηνευτής μάλιστα απευθύνθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας στον πληθυντικό, γεγονός το οποίο ξάφνιασε την παρουσιάστρια δεδομένου του γνωρίζονται χρόνια.

«Θα μπορούσατε να έχετε μια επιείκεια σε έναν άνθρωπο που όπως λέτε τόσα χρόνια σας φερόταν μια χαρά και πέρναγε τόσες κακουχίες εκεί μέσα. Να απαντήσει ο κύριος σύμβουλος ψυχικής υγείας γιατί δε σχολιάζει και τις συμπεριφορές των υπόλοιπων παικτών. Όπως κρίνατε εμένα, να κρίνετε και τους υπόλοιπους…Ναι θα νιώσω καλύτερα» τόνισε.

«Θέλω δημόσια να μου πείτε για τη συμπεριφορά του κύριου Σοϊλέδη. Αυτή τη συμπεριφορά είναι; Για μένα είπατε ότι έκανα λεκτική βία… Βλέπετε τα μισά κυρία μου» φώναζε ο Βαλάντης.



«Το Survivor έχει ψυχολόγους και ψυχιάτρους. Υπάρχουν άνθρωποι που μας έχουν εξετάσει… Αν έχετε πρόβλημα με αυτό να τους πάρετε τηλέφωνο να σας πουν. Αυτά που είπατε για τον Σοϊλέδη δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που είπατε για μένα. Δεν ήσασταν δίκαιοι. Δεν ήσασταν δίκαιοι», είπε με έντονο ύφος και συνέχισε: «Έχω παιδάκια και αυτό που κάνατε είναι ακόμα μεγαλύτερο σφάλμα. Κάντε λοιπόν παιδάκια, να προσφέρετε κάτι και εσείς παραπάνω όπως πρόσφερα κι εγώ».

Με την τελευταία ατάκα ο τραγουδιστής χτύπησε «ευαίσθητη χορδή» με την παρουσιάστρια να γίνεται έξαλλη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι:  «Εγώ δεν έχω παιδάκια, τι σημαίνει, ότι δε προσφέρω κάτι; Είπατε ότι όσοι δεν έχουν παιδάκια δεν προσφέρουν κάτι; Αυτό είπατε».

«Όχι, λάθος διατύπωση. Συγγνώμη θα το καταλάβατε έτσι. Eίπα ότι επειδή έχω παιδάκια θα έπρεπε να ήσασταν πιο προσεκτικοί. Όπως και εσείς θα ήσασταν πιο προσεκτικοί», απάντησε αμέσως ο Βαλάντης.

Ο Γιώργος Λάγιος με την σειρά του ρώτησε τον τραγουδιστή ποια ήταν η αντίδραση των παιδιών του σχετικά με την συμπεριφορά του μέσα στο παιχνίδι, με τον Βαλάντη να γίνεται έξω φρενών και να χαρακτηρίζει ως ανήθικο όλο αυτό που γίνεται και έκλεισε αμέσως το τηλέφωνο.




Από το Blogger.