Σάσα Μπάστα: «Γιατί να μην πάω και εγώ στη Eurovision;»

featured image

Η Σάσα Μπάστα μίλησε στο «MEGA» για την κόρη της που της άλλαξε τη ζωή, τα κακεντρεχή σχόλια, ο λόγος που παντρεύτηκε 3 φορές τον σύζυγο της και το θέμα της Eurovision.

«Ποτέ δεν σταμάτησαν τα κακεντρεχή σχόλια, άλλα αν σταθείς σε αυτά δεν θα συνεχίζεις. Άστους να λένε, το όνομα σου να λένε σωστά, κάτι κάνεις σωστά αν μιλάνε για εσένα. Αν κάποιοι θεωρούσαν να πάω στη Eurovision, γιατί να μην το κάνω;», δήλωσε η Σάσα Μπάστα.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την κόρη της και ταυτόχρονα έκανε και μία αποκάλυψη για τα κιλά της.

«Το Πάσχα πήρα 4 κιλά, τόσο τσουρέκι που έφαγα», αποκάλυψε με χιουμοριστική διάθεση η Σάσα Μπάστα.

«Με την κόρη μου το κυνηγητό είναι μία μορφή γυμναστικής με τόσο τρέξιμο. O λόγος ύπαρξης μου έχει αλλάξει με τον ερχομό της κόρης μου. H κόρη μου είναι ίδια με έμενα, μέχρι το κενό που είχα στα παιδικά μου δόντια είχε. Tώρα ζητάει να βγάζουμε στόρι. Θα ήθελα να μεγαλώσω την οικογένεια μου, άλλα αυτά δεν τα κανονίζεις», συπλήρωσε μιλώντας για την κόρη της.


Μεταξύ άλλων η Σάσα Μπάστα αναφέρθηκε και στον γάμο της.


«Με τον σύζυγο μου έχουμε παντρευτεί 3 φορές, με 3 διαφορετικά νυφικά. Δεν ήμουν από εκείνες που ονειρεύονταν το νυφικό. Από όταν παντρεύτηκα με φλερτάρουν περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά.

Για το εάν έχει έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση υπογράμμισε: «Έχω μετακομίσει λόγω θαυμαστή, έχω αλλάξει αριθμό τηλεφώνου, έχω κάνει ασφαλιστικά μέτρα»!

Επιπλέον, η Σάσα Μπάστα εξομολογήθηκε στο «MEGA» πως έχει βιώσει θαύμα.

«Ο πάππους μου και ο θείος μου είναι παπάδες. Έχουμε βιώσει θαύμα με τον αδελφό μου», αποκάλυψε με συγκίνηση.

Τέλος, η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους θαυμαστές της σε ποιο νυχτερινό κέντρο θα εμφανίζεται.

«Κάθε Παρασκευή είμαστε στο «Εμπατή North», κατέληξε κλείνοντας.


Από το Blogger.