Χώρισαν μετά το Survivor: Εννέα παίκτες που η σχέση τους διαλύθηκε όταν επέστρεψαν από το ριάλιτι επιβίωσης

featured image

Το Survivor εδώ και αρκετά χρόνια αποτελεί μία πραγματικότητα για την τηλεοπτική πραγματικότητα για χιλιάδες τηλεθεατές.

Πολλοί είναι οι διαγωνιζόμενοι που είδαν τις ζωές τους, επαγγελματικές και προσωπικές να αλλάζουν μέσα από το παιχνίδι. Άλλοι πήγαν ελεύθεροι και έφυγαν με σχέση. Ωστόσο, αρκετοί παίκτες του Survivor μπήκαν ερωτευμένοι στο παιχνίδι αφήνοντας πίσω στην Ελλάδα το άλλο τους μισό. Aγωνίστηκαν για μήνες στον Άγιο Δομίνικο αλλά μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα χώρισαν. Άλλοι πάλι χώρισαν όσο ήταν στο παιχνίδι, κατά κάποιο τρόπο.

Survivor: Δείτε μερικούς από τους παίκτες που χώρισαν μετά από το παιχνίδι

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης

Survivor Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια. Όταν η personal trainer συμμετείχε στο Survivor κυκλοφορούσαν φήμες ότι βρισκόταν σε σχέση με τον τραγουδιστή, Γιώργο Λιβάνη. Όταν όμως μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης ο επί δύο χρόνια πρώην σύντροφό της, Σάκης Κατσούλης, όλα άλλαξαν. Οι δυο πρώην σύντροφοι ήρθαν και πάλι κοντά. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, φήμες ήθελαν τον Σάκη Κατσούλη να βρίσκεται σε σχέση με την Χριστίνα Κεφαλά, η οποία συμμετείχε στον ίδιο κύκλο του Survivor. Μαριαλένα και Σάκης φαίνεται πως χώρισαν από τους συντρόφους που είχαν πριν το Survivor για να είναι μαζί. Πλέον, το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του.

Αλέξης Παππάς

Ο Αλέξης Παππάς ήταν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor 2020-2021 ενώ μετά τη συμμετοχή του έγινε και ο δεύτερος Έλληνας Bachelor. Κατά την παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης ο Αλέξης ήταν σε σχέση με την Αλέσια Ντέμετζ. Μάλιστα, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ταξίδεψε στο Ντουμπάι για να δει την τότε αγαπημένη του. Όμως η σχέση του Αλέξη με την Αλέσια κράτησε μόνο μερικούς μήνες και μετά τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Να τονίσουμε, ότι μετά ήρθε το «Bachelor» όπου ο Αλέξης Παππάς επέλεξε την Αθηνά New York. Όμως και αυτή η σχέση δεν κράτησε πολύ και την αποκάλυψη έκανε η Αθηνά New York με ανάρτησή της στα social media. Επίσης, τον τελευταίο καιρό φημολογούνταν ότι ο Αλέξης Παππάς είχε σχέση με την φιναλίστ του «Bachelor», Άννα Ζένιου όμως αυτές τις φήμες διέψευσε η ίδια η κοπέλα λέγοντας ότι είναι μόνο φίλοι.

Μιχάλης Μουρούτσος

Survivor Λίγο μετά την επιστροφή του Μιχάλη Μουρούτσου από το Survivor 2018 ήρθε και ο χωρισμός του με την Λάουρα Νάργες. Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους άρχισαν να εμφανίζονται το φθινόπωρο του 2018 και λίγους μήνες αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση για τον οριστικό χωρισμό τους. Πλέον και οι δύο έχουν γυρίσει σελίδα στην προσωπική τους ζωή. Η Λάουρα Νάργες βρίσκεται σε σχέση με τον τραγουδιστή, Χρήστο Σαντικάι και περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι ενώ ο Μιχάλης Μουρούτσος, πριν από έναν χρόνο, χώρισε με την χορεύτρια, Μαρία Δελόγκα. Προτεραιότητα πάντα στη ζωή του χρυσού Ολυμπιονίκη έχει η κόρη του, Έλενα που την έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Αναστασία Περράκη.

Παύλος Γαλακτερός

Ο Παύλος Γαλακτερός είχε αναφερθεί μέσα από το Survivor στη τότε σύντροφό του, Νεκταρία με πολύ γλυκά λόγια. Ο γιος του Νάσου Γαλακτερού, πέντε μέρες μετά την άφιξή του στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο χώρισε από τη σύντροφό του. «Παιδιά δε θέλω να σας κάνω να χαρείτε αλλά χώρισα. Γύρισα και πέντε μέρες μετά χωρίσαμε. Ήταν μια κοινή απόφαση. Αλλάξανε πολλά. Έλειπα τέσσερις μήνες. Δεν έγινε κάτι αλλά εγώ προσωπικά νιώθω ότι έγινα άλλος άνθρωπος. Νιώθω ότι έχω αλλάξει. Έχω σκληραγωγηθεί. Ακόμα την αποθεώνω. Δεν έχει social. Μεταξύ μας είμαστε μια χαρά. Τώρα είμαστε χώρια, τώρα στο μέλλον δεν ξέρω τι θα γίνει», είχε πει σε συνέντευξή του το Μάϊο του 2021.



Ειρήνη Παπαδοπούλου

Survivor Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε συμμετάσχει στο Survivor του 2017. Τότε είχε σχέση με τον επιχειρηματία, Κώστα Πηλαδάκη και μάλιστα δημοσιεύματα εκείνη την περίοδο έλεγαν ότι το ζευγάρι ήταν έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του. Όμως τελικά αποφάσισαν να χωρίσουν διατηρώντας φιλικές σχέσεις. Πλέον και οι δύο έχουν γυρίσει σελίδα στην προσωπική τους ζωή. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι σε σχέση με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Πασχαλάκη ενώ ο Κώστας Πηλαδάκης είναι ζευγάρι με το μοντέλο και φετινή παίκτρια του Survivor, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Ηλίας Γκότσης

Ο νικητής του Survivor 2018 χώρισε από την πρώην σύντροφό του, Χριστίνα, μετά από πέντε χρόνια σχέσης. Όσο αγωνιζόταν στον Άγιο Δομίνικο, ο personal trainer δήλωνε πολύ ερωτευμένος. Όμως λίγους μήνες μετά το τέλος του Survivor το ζευγάρι χώρισε. «Νομίζω ότι μετά το παιχνίδι άλλαξαν οι ρυθμοί ζωής μου. Είχαν αυξηθεί οι υποχρεώσεις και οι δουλειές και μάλλον η Χριστίνα κουράστηκε από την απόσταση. Γενικά δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα κάνω τον άλλον να νιώσει ανασφαλής. Δεν θα κοιτάξω αλλού αν έχω μια γυναίκα δίπλα μου. Θέλω ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου να νιώθει σιγουριά. Τώρα, όταν υπάρχει αναγνωρισιμότητα, σε πλησιάζουν οι άνθρωποι, σου στέλνουν μηνύματα στα social. Είναι φυσικό να υπάρξει και κάποια ζήλια, αλλά σίγουρα δεν θα την προκαλέσω εγώ», αποκάλυψε ο Ηλίας Γκότσης.

Ελένη Χαμπέρη

Survivor Και η Ελένη Χαμπέρη μετά την επιστροφή της από Survivor χώρισε. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια λέγοντας: «Ισχύει ότι χώρισα και ο λόγος δεν ήταν το Survivor, αλλά σίγουρα μπορεί να επηρεάζει κι αυτό. Η αλήθεια είναι ότι μέσα το παιχνίδι λίγο σε αλλάζει. Είχαμε τον χρόνο να σκεφτούμε, να δούμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά και να δούμε λίγο πώς ήταν πριν η ζωή μας».

Κατερίνα Χαλικιά

Η Κατερίνα Χαλικιά είχε συμμετάσχει στο Survivor του 2018. Τότε είχε σχέση με τον επιχειρηματία, Φώτη Γιαννιώτη. Μάλιστα, το ζευγάρι επρόκειτο να συγκατοικήσει αλλά και να συνεργαστεί επαγγελματικά. Όμως οι δυο τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά την επιστροφή της διεθνούς μπασκετμπολίστριας στην Ελλάδα. «Με τον Φώτη χωρίσαμε, όμως, έχουμε άριστες σχέσεις και δεν αποκλείω την επανασύνδεση γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή», δήλωσε τότε σε συνέντευξή της, η μπασκετμπολίστρια. Πλέον, η Κατερίνα Χαλικιά έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζεται να παντρευτεί τον σύντροφό της, Δημήτρη Καραθανάση στη Σύρο. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα γιο δύο ετών, ενώ η Κατερίνα Χαλικιά είναι μητέρα και άλλων δύο γιων που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της και παλαίμαχο διεθνή μπασκετμπολίστα, Κώστα Παταβούκα.

Χάρης Γιακουμάτος

Survivor Δύο χρόνια περίπου μετά τη συμμετοχή του στο Survivor χώρισε και ο Χάρης Γιακουμάτος. Ο επιχειρηματίας συμμετείχε στο Survivor του 2018. Ήταν παντρεμένος για τέσσερα χρόνια με την Μαρία Πανουσάκη και μαζί είχαν αποκτήσει ένα γιο. Τον Μάιο του 2020, ο Χάρης Γιακουμάτος αποκάλυψε ότι χώρισε μετά από τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Διεθνώς ρεζίλι με την καταγγελία τουρίστριας για τα καβουροπόδαρα 600€ στη Μύκονο (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πλούσιο πρωινό, πισίνα, θέα, μποστάνι: Αuτο είναι το ξενοδοχείο των Σταυροπούλου – Χατζηπαναγιώτη στην Μάνη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος για τη φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή που πατάει τον σκύλο στην εκπομπή της!

[/expander_maker]


Από το Blogger.