Μέχρι και ανεμιστήρες έγιναν απλησίαστοι: Διπλασιάστηκαν οι τιμές τους (vid)

featured image
Μετά τα καύσιμα, το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο, το σουβλάκι και το ψωμί, οι ακρίβεια χτύπησε και τις λύσεις για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Μέχρι σήμερα, την ειδησεογραφία καθημερινά γέμιζαν θέματα για την ακρίβεια στα καύσιμα, στο ψωμί, στο σουβλάκι και σε άλλα προϊόντα, στα οποία προστέθηκε ακόμα ένα. Αυτό των ανεμιστήρων.

Με τον καλοκαιρινό καιρό να κάνει αισθητή την παρουσία του, πριν καν μπει ο Ιούνιος, αρκετοί πολίτες απευθύνθηκαν στα καταστήματα οικιακών συσκευών και ηλεκτρικών προϊόντων, προκειμένου να προμηθευτούν κάτι για να τους δροσίζει λιγάκι.


Με δεδομένα οτι οι λογαριασμοί ρεύματος έχουν γίνει εφιάλτης για πολλές οικογένειες, οι περισσότεροι ξεχνάνε την λύση του κλιματιστικού και κοιτάζουν ανεμιστήρες, προκειμένου να πάνε σε μία πιο οικονομική επιλογή.


Μόνο που και αυτή, παύει να ανήκει σε αυτή την κατηγορία, όπως φαίνεται από το ρεπορτάζ του Star που προβλήθηκε στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Όπως μπορείτε να δείτε στο τέλος του video, το οποίο ξεκινάει με τις τιμές στις παραλίες για είσοδο, ομπρέλα και ξαπλώστρα, ένας ανεμιστήρας που πέρυσι έκανε 29 ευρώ, φέτος ξεκινάει 55 ευρώ. Κοινώς η αύξηση που υπάρχει είναι της τάξεως του 100%.




Από το Blogger.