Σοκ στο Αίγιο – Νεκρή ξαφνικά 43χρονη. «Είσαι στην αγκαλιά του μπαμπά σου»

featured image

Θλίψη σε φίλους και συγγενείς της γνωστής επιχειρηματία, Μαρίτας Αγγελοπούλου, προκάλεσε ο θάνατός της μέσα στο σπίτι της στην Καλλιθέα Αιγίου, εκεί όπου την βρήκαν νεκρή οι αστυνομικοί το πρωί της Δευτέρας.

Άπαντες, δεν έχουν σταματήσει να στέλνουν τα συλλυπητήρια μηνύματα στην οικογένειά της και τον αδερφό της, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της.

Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, διερευνώνται και θα εξακριβωθούν μέσα από την ιατροδικαστική έρευνα.

Όλοι όσοι τη γνώρισαν μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τη Μαρίτα Αγγελοπούλου. Τη χαρακτηρίζουν ως μια δυναμική γυναίκα επιχειρηματία που στεκόταν αξιοπρεπώς στο χώρο της εστίασης τα τελευταία χρόνια και με το χαμόγελό της είχε κερδίσει τις καρδιές πολλών ανθρώπων.


Η δολοφονία του πατέρα της το 2011, όπως λένε οι γνωστοί της, είχε τραυματίσει τη ψυχή της και τα όνειρά της. Ανάμεσα στα εκατοντάδες συλλυπητήρια μηνύματα στη σελίδα της Μαρίτας στο Facebook ξεχωρίζει ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα μιας φίλης της που περιγράφει το χαρακτήρα της και την ημέρα της δολοφονίας του πατέρα της.


Τα μηνύματα στην προσωπική της σελίδα στο Facebook είναι ενδεικτικά

  




Από το Blogger.