Ατάκα-βόμβα από τον Παπαδημητρίου- «Τα τηλεφώνα τα παρακολουθούν, να προσέχετε…»

featured image

Μία ατάκα ήταν αρκετή για να ξεσηκωθούν αντιδράσεις…

  • «Τα τηλέφωνα τα παρακολουθούν πολλοί για διάφορους λόγους, να προσέχετε» δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή του Kontra news o Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Προσκεκλημένος στο πάνε της εκπομπής της Νατάσσας Γιάμαλη, ερωτηθείς σχετικά με τις καταγγελίες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη για την απόπειρα παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών μέσω εγκατάστασης του λογισμικού Predator στο κινητό του, που είχε ως συνέπεια να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο έμπειρος δημοσιογράφος και νυν Βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος δήλωσε ξεκάθαρε ότι τα τηλέφωνα παρακολουθούν πολλοί, αφήνοντας άναυδους τους συνδαιτημόνες του, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν τα παρακολουθεί η κυβέρνηση, διότι δεν την ενδιαφέρει.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

  • Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδημητρίου ήταν προσκεκλημένος σε τηλεοπτική εκπομπή. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, συνομιλώντας με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, κ. Δημήτρη Μάντζο και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σωκράτη Φάμελλο, δήλωσε πως: «τα τηλέφωνα τα παρακολουθούν πολλοί για διάφορους λόγους» και πρέπει όλοι «να προσέχουν».

Ο διάλογος που έλαβε χώρα στο Kontra Channel είναι ο ακόλουθος:



  • Παπαδημητρίου: «…αφού τα πάντα τα γνωρίζουν έτσι κι αλλιώς, τα γνωρίζαμε, τα συζητάγαμε ανοιχτά…Ένας σοβαρός πολιτικός ηγέτης δεν συζητάει ποτέ στο κινητό κάτι τέτοιο».
  • Μάντζος: «Γιατί τον ακούει η κυβέρνηση;».
  • Παπαδημητρίου: «Όχι. Αν είσαι πολιτικός αρχηγός και συζητάς τέτοια πράγματα στο κινητό, εντάξει… Δεν κάνεις για πολιτικός αρχηγός. Όλοι οι σοβαροί άνθρωποι λέμε το εξής: Υπάρχει και κάτι άλλο που θα στο πω από κοντά».
  • Φάμελλος: «Να συμφωνήσουμε ότι δεν θέλουμε να ζούμε σε μια χώρα που δε θέλουμε να μας παρακολουθούν το τηλέφωνο;».
  • Παπαδημητρίου: «Κύριοι, τα τηλέφωνα τα παρακολουθούν πολλοί για διάφορους λόγους, να προσέχετε. Η κυβέρνηση δεν τα παρακολουθεί, δεν την ενδιαφέρει.. Υπάρχουν πολλοί να προσέχετε».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εγκεφαλικά μοιράζει η Αλβανίδα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Διονύσης Ατζαράκης «τελείωσε» τον Δημήτρη Λιγνάδη με ένα ΒΙΝΤΕΟ μόλις 11 δευτερολέπτων!

[/expander_maker]




Από το Blogger.