H Μαρία Αντωνά απολογήθηκε για την αντίδρασή της στο άκουσμα του νικητή Στάθη Σχίζα

featured image

Προσπάθησε να διακαιολογήσει τον εαυτό της λέγοντας ότι δεν έβγαλε κακία.

Η Μαρία Αντωνά, σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, απ ότι φάνηκε απογοητεύτηκε πάρα πολύ όταν νικητής αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας και όχι ο μέλλων σύζυγός της και όλο αυτό αντικατοπτρίστηκε στην έκφραση του προσώπου της την ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος. Η εικόνα αυτή από χθες έγινε viral και σχολιάστηκε κυρίως αρνητικά, με το Twitter και τα memes να δίνουν τα ρέστα τους όσον αφορά την αντίδρασή της.

Η ίδια, θέλησε να δώσει εξηγήσεις σήμερα στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και μεταξύ άλλων είπε τα εξής: «Εγώ παίζει να στεναχωρήθηκα περισσότερο από τον Άρη. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το κοντινό πλάνο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν πολύ ωραίο! Στεναχωρήθηκα γιατί άκουσα πράγματα και ήταν πολύ άδικο για τον Άρη και είχε μια μικρή σκοπιμότητα».



Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν είναι ότι έβγαλα κακία για τον Στάθη. Σηκώθηκα γιατί στεναχωρήθηκα για τον Άρη μου. Θέλω να το διευκρινίσω γιατί μου στέλνουν πάρα πολλά μηνύματα γιατί το έκανα αυτό. Ήταν κάτι πάρα πολύ αυθόρμητο. Τον Στάθη τον αγκάλιασα και πίσω στο backstage και του ευχήθηκα να δει και το παιδί του. Δεν ήταν απέναντι στον Στάθη αυτό το πράγμα και ειλικρινά θέλω να το διευκρινίσω, αφού έχω το δημόσιο βήμα της τηλεόρασης. Στεναχωρήθηκα για τον άνθρωπό μου. Μην παρερμηνεύετε παιδιά κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου. Εννοείται ότι θα υποστηρίξεις τον άνθρωπο που αγαπάς, αλλά όχι προσπαθώντας να αποδομήσεις έναν άλλον άνθρωπο που βγαίνοντας έξω, έχει τη ζωή του, τα όνειρά του και τους ανθρώπους του». 


Από το Blogger.