Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο Θέμης Αδαμαντίδης φέρεται να κλωτσάει τη σύντροφό του (vid)

featured image
Βίντεο από τις στιγμές κακοποίησης που κατήγγειλε η πρώην σύντροφος πλέον του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη.

Ένα βίντεο, τραβηγμένο έξω από ένα πρακτορείο Προ-Πο έφερε το Newsit.gr στο φως της δημοσιότητας, από τη στιγμή που ο Θέμης Αδαμαντίδης φέρεται να χτυπάει τη σύντροφό του, όπως η ίδια κατήγγειλε.

Στο βίντεο βλέπουμε το ζευγάρι να προχωράει, όταν ξαφνικά, η γυναίκα δέχεται μία κλωτσιά, την ώρα μάλιστα που έχει γυρισμένη την πλάτη της, ενώ στη συνέχεια, ο τραγουδιστής την σπρώχνει προς το αυτοκίνητο.

Για την κακοποίηση που κατήγγειλε η γυναίκα, είχε συλληφθεί ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι να μην την πλησιάσει στα 100 μέτρα, ούτε φυσικά να επικοινωνήσει μαζί της.



Την κακοποιητική συμπεριφορά προς τις γυναίκες κατήγγειλε και η πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του Αναστασία Στεφάνοβα μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!». Μεταξύ άλλων είπε ότι ο τραγουδιστής «είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα. Και εγώ που είμαι μητέρα των παιδιών του, έχω βιώσει τα περιστατικά και μπροστά στα ανήλικα παιδιά μας».

Η ίδια είχε προσφύγει στις Αρχές όταν είχαν συμβεί τα εν λόγω περιστατικά. «Με χτύπαγε, έφευγε από το σπίτι, εγώ καλούσα την αστυνομία, έκλαιγαν τα παιδιά» περιγράφει. Ο λόγος που δεν προχώρησε το θέμα στα δικαστήρια όπως λέει, ήταν λόγω του κορονοϊού και η ίδια αναγκάστηκε να πάρει τα παιδιά της και να φύγει στη Βουλγαρία, όπου μένει τον τελευταίο ένα χρόνο!


Από το Blogger.