«Bατερλώ» από Κώστα Λεφάκη: Μαύρος Σεπτέμβριος για 4 Ζώδια, οι δύσκολες μέρες και αuτά που ευνοεί η τύχη

featured image

Δύσκολη αναμένεται να είναι η νέα εβδομάδα 29/8-4/9 για μερικά ζώδια, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη.

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις του, ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει συνολικά 4 ζώδια, τα οποία θα αντιμετωπίσουν ορισμένα προβλήματα τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου σε όλους τους τομείς.

Ακολουθούν αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για να είστε προετοιμασμένοι για τους επόμενους μήνες.

Κριός

Αρκετά έντονες θα είναι οι πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη για τους περισσότερους από εσάς. Ο Άρης θα συγκεντρώσει τη δραστηριότητα και το ενδιαφέρον σας στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στα οικονομικά. Φροντίστε να μη σας καταβάλουν κάποια αδιέξοδα και γίνετε περισσότερο μεθοδικοί στην αντιμετώπισή τους. Επίσης δώστε προσοχή σε μία σχέση σας επαγγελματική ή αισθηματική. Είναι γεγονός ότι θα γίνουν ριζικές αλλαγές μέσα σας, στον τρόπο που βλέπετε τη ζωή σας σε σχέση με τους άλλους.

Ταύρος

Ο Σεπτέμβρης μπαίνει δυναμικά με τον Άρη στο ζώδιό σας και εσείς έχετε τώρα αρκετές ευκαιρίες να βελτιώσετε τις συνθήκες της εργασίας σας και να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας. Σε αυτό μπορεί να σας βοηθήσει μία νέα γνωριμία ή ένα συγγενικό πρόσωπο. Διευρύνετε τις κοινωνικές σας δραστηριότητες και φροντίστε να έχετε ή … να δείχνετε ότι έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Κινηθείτε κατάλληλα, υποστηρίξτε το συμφέρον σας και αναδείξτε ταλέντα και ικανότητες.

Δίδυμοι

Ο Δίας θα σας βοηθήσει να κάνετε μία αξιόλογη πρόοδο σε κάθε σχετική επιδίωξη σας. Σε αυτό το πλαίσιο μπορείτε να αλλάξετε στρατηγική, να γίνετε πιο εύστοχοι στις κινήσεις σας και πιο αποδοτικοί στις ενέργειές σας. Επίσης, μπορείτε να αγοράσετε ή να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο, να τακτοποιήσετε οικονομικές ή κληρονομικές εκκρεμότητες, να κάνετε ενέργειες για να αυξήσετε τα έσοδα σας. Τα φεγγάρια του Σεπτεμβρίου σας επιφυλάσσουν ιδιαίτερες στιγμές και καταστάσεις τις οποίες πρέπει να ζήσετε.

Καρκίνος

Είστε κουρασμένοι και σας λείπουν τα υλικά μέσα για να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις που χρειάζονται για μία επέκταση των δραστηριοτήτων σας. Όσοι είστε μόνοι σας πληροφορηθείτε ότι αρχίζει τώρα μία περίοδος όπου η γοητεία σας θα αποδειχτεί ιδιαίτερα αποτελεσματική. Να είστε όλοι επιφυλακτικοί σε κάθε είδους συμφωνία και προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας. Αισθηματικά ξεπεράστε κάποια πρόσφατη απογοήτευση ή παραδεχτείτε μια αλλαγή. Οικονομικά επηρεάζεστε μόνο από την ανασφάλειά σας. Απαλλαγείτε από αγκυλώσεις, εξελίξτε τις μεθόδους σας και δρομολογήστε τις νέες καταστάσεις.

Λέων

Ίσως είναι μία απ΄ τις λίγες περιόδους της ζωής σας που θέλετε να νοιώσετε ανεξάρτητοι και είναι σημαντικό για εσάς να το καταφέρετε. Μη βιάζεστε όμως και μην παρασύρεστε από παραδείγματα άλλων που δεν σας ταιριάζουν. Σίγουρα κάτι σημαντικό εξυφαίνεται για εσάς, αλλά χρειάζεται να κάνετε λίγη ακόμα υπομονή. Πάντως, στα επαγγελματικά σας ανοίγονται νέες προοπτικές και στα αισθηματικά σας το ίδιο. Φανείτε επιφυλακτικοί σε ριψοκίνδυνες οικονομικές προτάσεις και αποφύγετε τυχερά παιχνίδια.

Παρθένος

Ύστερα από ένα αρκετά κουραστικό καλοκαίρι, το φθινόπωρο μπαίνει αρκετά αισιόδοξα και σας δίνει την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας για να προχωρήσετε στην επίλυση των προβλημάτων σας που δεν είναι και λίγα. Μην βιάζεστε όμως να γίνουν όλα στην εντέλεια και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να εντείνετε τις προσπάθειες σας. Στο μεταξύ, ζήστε ευχάριστα τα γενέθλιά σας και μην εμποδίζετε το αύριο με τα συνηθισμένα σας «πρέπει». Κάποιοι στο στενό περιβάλλον χρειάζονται τη βοήθεια και τη συμπαράστασή σας.



Ζυγός

Η δραστηριότητα σας είναι μεγάλη αλλά και η νευρικότητα σας επίσης. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό να κάνετε ή να πείτε πράγματα που θα καθυστερήσουν τις επιδιώξεις σας. Μην ξεχνάτε ότι η βιασύνη και ο αυθορμητισμός δεν είναι πάντα χρήσιμα. Επίσης θα πρέπει να πάρετε οριστικές αποφάσεις σε ένα αισθηματικό πρόβλημα που σας απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό. Φροντίστε να σκεφτείτε όλα τα ενδεχόμενα και να μην εθελοτυφλείτε αν κάπου χρειάζεται να ξεβολευτείτε. Αν αντιδράσετε θετικά, τότε έχετε μεγάλο πλεονέκτημα μπροστά σας.

Σκορπιός

Αυτό το διάστημα υπάρχουν ευκαιρίες να μιλήσετε, να εκδηλώσετε τα πραγματικά σας αισθήματα στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και να πάψετε να δημιουργείτε εκ των προτέρων στον εαυτό σας διλήμματα που δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα υπάρξουν. Μέσα σας έχει γίνει ήδη η εκλογή και προσπαθώντας να την αγνοήσετε, φθείρετε τον εαυτό σας και εξανεμίζετε την δημιουργικότητα σας. Η τύχη είναι αθέατη, αλλά είναι στο πλευρό σας και σας βοηθά, έστω και την τελευταία στιγμή, να ξεπεράσετε τις πιέσεις που ασκεί επάνω σας μια ομάδα ανθρώπων.

Τοξότης

Θα πρέπει να προγραμματίσετε σωστά το καθετί για να μην χάνετε χρόνο και δυνάμεις, γιατί οι ευθύνες σας είναι πολλές και ο συντονισμός κάτι απαραίτητο. Ρίξτε το βάρος της προσοχής σας σε ότι αφορά την επαγγελματική και κοινωνική σας πρόοδο, διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και αναζητείστε τους κατάλληλους συνεργάτες. Αισθηματικά θα πρέπει να δείτε τα πράγματα λίγο πιο ψύχραιμα. Δεν χρειάζεται να κάνετε χατίρια, ούτε να παραμελείτε τις δικές σας ανάγκες. Βάλτε ένα όριο στην ψυχική σας σπατάλη!

Αιγόκερως

Ιδιαίτερα, ευνοϊκό είναι το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου για όσους ασχολούνται με δημόσιες σχέσεις ή έχουν ανοιχτά, σπουδαστικά ή νομικά θέματα. Στον αισθηματικό τομέα, κάτι αποφασιστικό θα σας αποπροσανατολίσει εσωτερικά σ΄ ένα καινούργιο τρόπο αντιμετώπισης της συντροφικής σχέσης. Όλα εξαρτώνται από την κρίση και την λογική σας, που αυτήν την εβδομάδα, ομολογουμένως, είναι σε εγρήγορση. Φανείτε πιο διπλωμάτες σε αυτά που θέλετε να πείτε και που ξέρετε ότι ενοχλούν. Όμως η υποχρέωσή σας είναι κυρίως ο εαυτός σας!

Υδροχόος

Αρκετές αλλαγές γίνονται σιγά – σιγά στη ζωή σας. Κυρίως στον τρόπο που βλέπετε τις σχέσεις σας με τους δικούς σας και τον άνθρωπο σας. Είστε περισσότερο αποφασισμένοι να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να μειώσετε τον κίνδυνο παρεξηγήσεων και κακής συνεννόησης. Στον οικονομικό τομέα, φερθείτε όσο γίνεται πιο συντηρητικά. Μην ριψοκινδυνεύετε χρήματα και μην αναλαμβάνετε νέες υποχρεώσεις. Προσπαθήστε να σταθεροποιήσετε μόνιμες βάσεις και να προγραμματίσετε τυχόν επενδύσεις ή έξοδα για αργότερα.

Ιχθείς

Είναι γεγονός ότι είστε περισσότερο παρορμητικοί αυτήν την εβδομάδα και, σε συνδυασμό με το αίσθημα της δικαιοσύνης που έχετε, σας δυσκολεύουν λίγο στο να είστε ευέλικτοι. Αρχίστε λοιπόν να φροντίζετε ώστε με κάποιο τρόπο να ικανοποιηθούν τα υλικά και ηθικά αιτήματα σας με αρκετή διπλωματία και υπομονή. Στον αισθηματικό τομέα, τίποτα ιδιαίτερα συναρπαστικό δεν φαίνεται να συμβαίνει. Αντίθετα, πολλά ζητήματα χρειάζονται επιμέλεια και φροντίδα εκ μέρους σας!




Από το Blogger.