Μπραντ Πιτ: Νέα ανατρεπτική εμφάνιση για τον ακομπλεξάριστο ηθοποιό

featured image

Oι ανατρεπτικές και απίστευτα cool εμφανίσεις του Brad Pitt φαίνεται να μην έχουν τελειωμό. Ο ηθοποιός, ο οποίος βρέθηκε στη Σεούλ για την πρεμιέρα της ταινίας στην οποία συμμετέχει πόζαρε στον φωτογραφικό φακό φορώντας ένα ροζλινό κοστούμι. Άφησε το κοστούμι να κλέψει την παράσταση, ολοκληρώνοντας το look μ’ ένα λευκό T-shirt και sneakers στις αποχρώσεις του ροζ.

Νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, τον εντοπίσαμε στο Βερολίνο όπου εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μία φούστα και περίσσεια γοητεία. Οι φωτογραφίες του με το συγκεκριμένο σύνολο έκαναν το γύρο του διαδικτύου με πλήθος κόσμου να μιλάει για τον ακομπλεξάριστο ηθοποιό, που σπάει τα στερεότυπα. Ο ίδιος, όμως, έδωσε τη δική του εξήγηση πίσω από το πολυσυζητημένο look, «κλείνοντας» σε μία φράση όλη τη φιλοσοφία της ζωής.



Ο ηθοποιός, ο οποίος είχε αποκαλύψει σε μια συνέντευξη για το GQ ότι έχει γίνει πιο επιλεκτικός με τις ταινίες στις οποίες θα συμμετέχει, αφού εκτιμά ότι βρίσκεται λίγο πριν το τέλος της καριέρας του, πόζαρε στο κόκκινο χαλί εμφανώς ευδιάθετος.

Όσο για την ταινία Bullet Train, στην οποία συμμετέχει φέτος;

O Brad Pitt υποδύεται έναν εκτελεστή που πρέπει να επιβιώσει μέσα σε ένα τρένο γεμάτο επικίνδυνους δολοφόνους, τους οποίους υποδύονται ηθοποιοί όπως οι Bad Bunny, Joey King, Aaron Taylor-Johnson και Brian Tyree Henry.

Η ομάδα ανακαλύπτει ότι όλες οι αποστολές συνδέονται μεταξύ τους και τα πράγματα από εκεί και πέρα ξεφεύγουν από τον έλεγχο. Η σκηνοθεσία είναι του David Leitch, σκηνοθέτης των «Deadpool 2» και «Atomic Blonde».




Από το Blogger.