Αδιανόητο βίντεο: Ληστές σπάνε εν κινήσει Buggatti για να κλέψουν το Rolex του οδηγού

featured image

Θύμα μιας αποτυχημένης… ληστείας από ενόπλους στο κέντρο του Λονδίνου έπεσε ο εκατομμυριούχος Αμπντουλάχ Αλ Μπάσμαν, την ώρα που βρισκόταν μέσα στην πολυτελή Bugatti του.

Δυο επίδοξοι ληστές, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανές, έστησαν ενέδρα μέρα μεσημέρι στον εκατομμυριούχο από το Κουβέιτ την ωρα που οδηγούσε το σπορ αυτοκίνητό του αξίας 3 εκατομμυρίων λιρών κοντά στο Park Lane του Λονδίνου.

Τον ακολούθησαν, έσπασαν το παράθυρο και προσπάθησαν να κλέψουν ένα ρολόι Rolex Αφού έσπασαν με ένα σφυρί το παράθυρο του μαύρου σουπερκαρ Bugatti Chiron, επιχείρησαν να κλέψουν ένα ρολόι Rolex αξίας 110.000 λιρών, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο βασικός στόχος τους ήταν να αποσπάσουν από τον Μπασμάν το ρολόι του Platinum Rolex Daytona.

Τα πλάνα από την επίθεση με σφυρί δείχνουν τους κλέφτες να επιτίθενται με θράσος στο supercar του Αμπντουλάχ, ενώ σοκαρισμένοι οδηγοί παρακολουθούν. Παρά το σφυροκόπημα του παραθύρου του πολυτελούς του οχήματος, ο εκατομμυριούχος από το Κουβέιτ φαίνεται να απομακρύνεται με ταχύτητα, ενώ οι κλέφτες αναγκάζονται να απομακρυνθούν από έναν παράδρομο.


Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι ληστές αρχικά ακολούθησαν τον εκατομμυριούχο από το ξενοδοχείο «Berkeley» στο οποίο διέμενε και μετά βρήκαν την κατάλληλη στιγμή να πραγματοποιήσουν την επίθεση.

«Οι κλέφτες ήταν στο ξενοδοχείο το πρωί και το προσωπικό τους είπε να κατέβουν από το πεζοδρόμιο. Όταν ο Αμπντουλάχ Μπασμάν έφυγε με την Bugatti άρχισαν να τον ακολουθούν μέχρι το Hyde Park. Ο ένας πάτησε την κόρνα του, που υποθέτω ότι ήταν το σήμα για να αρχίσουν την επίθεση», αναφέρει μάρτυρας. «Υποθέτω ότι περίμεναν για μια διασταύρωση που ήξεραν ότι θα το κόκκινο φανάρι διαρκεί αρκετά, ώστε να έχουν χρόνο να τους επιτεθούν».

Ένα άλλο βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τους ίδιους μοτοσικλετιστές να επιτίθενται σε έναν πεζό στο Mayfair, λίγο αργότερα από την επίθεση στον εκατομμυριούχο.




Από το Blogger.