Σε άθλια κατάσταση, αδυνατισμένος και μόνος: Κανείς δεν πατάει στο μαγαζί του Παναγιωτόπουλου στην Αλόννησο

featured image

Στην Αλόννησο βρίσκεται τους τελευταίους μήνες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος διατηρεί το δικό του χώρο εστίασης στο νησί.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και πρώην συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα μετά τις καταγγελίες σε βάρος του για revenge porn, έχει απομονωθεί στο νησί με τη σύντροφό του και παρόλο που έχει ανοίξει κανονικά το μαγαζί του εκεί, ο κόσμος της Αλοννήσου του έχει γυρίσει την πλάτη.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκαν στην Αλόννησο με κάποιους κατοίκους να κάνουν λόγο για έναν πολύ ευγενικό άνθρωπο και άλλους να δηλώνουν πως αρνούνται να επισκεφθούν το μαγαζί του λόγω των όσων έχουν ακουστεί σε βάρος του.

Υπενθυμίζουμε ότι σε βάρος έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.



Όπως θα δείτε και στα πλάνα που κατέγραψε η εκπομπή του Alpha, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φρόντιζε μόνος του τον χώρο του μαγαζιού του ενώ όπως ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πέρα από τον ίδιο και τη σύζυγό του δεν υπήρχε κάποιο άλλο άτομο για προσωπικό ενώ σε κάποιους δρόμους υπήρχαν συνθήματα σε βάρος του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με το που προσέγγισε η κάμερα της εκπομπής τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τη σύζυγό του, που καθόντουσαν στο καφέ μπαρ, εκείνοι μπήκαν στο εσωτερικό του μαγαζιού, κλείνοντας μάλιστα την πόρτα πίσω τους.


Από το Blogger.